Epia & udev

Moi,
Ongelmani koskee EPIA EX-15000G konetta sekä linux yhteensopivuutta. Asennus sujuu yleensä melko kivuttomasti, mutta kun koneen käynnistää heti asennuksen jälkeen, niin uudelleen käynnistys pysähtyy UDEV-kohtaan ja kiintolevyn valo syttyy palamaan eikä mitään enää tapahdu. AInoastaan yksi (Fedora 6 kernel-2.6.18-1.2868) on lähtenyt pelittämään ilman mitään riitelyitä. Ubuntu, Mandrake, SuSe eikä mikään muukaan uppoa vaan kaikki pysähtyy tuohon samaan UDEV-ongelmaan. Myös tuon kernelin päivittäminen versioon 2.6.2X.XXX jämähtää tuohon samaan UDEV-kohtaan.

Onko kenelläkään tietoa mistä moinen voisi johtua ja mitä tuolle voisi tehdä jotta koneeseen saisi vähintäänkin uudempaa kerneliä sisään?

Joku valitteli udevin hitautta EPIA-kalustolla. Kuinka kauan olet odottanut käynnistystä, eikö udev tosiaan käynnisty, vai kestääkö käynnistys vaan tolkuttoman kauan?

Olen odotellut n. 30min jossakin tapauksessa myös yön yli ja se ei vaan etene. Käynnistyminen hyytyy täysin. Kiintolevyn valo lopettaa vilkkumisen ja palaa kokoajan ilman mitään katkoja. Fedora 6:lla ajettaessa se pysähtyy hetkeksi (joitakin sekunteja) mutta jatkaa täysin katkotta.