Etsimme C/C++ ohjelmistokehittäjää Valmet Automationille Kajaaniin

Kiinnostaako Valmet Automation työpaikkana? Etsimme Valmetille erikoismittalaitteiden tuotetiimiin ohjelmistokehittäjää. Onko sinulle sulautetut järjestelmät tuttuja ja haluat työskennellä niiden parissa jatkossakin? Lue lisää tehtävästä ilmoituksesta ja hae paikkaa mahdollisimman pian.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista C/C++ ohjelmistokehittäjää Kajaaniin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Valmet Automation Oy.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Valmet Automationin Kajaanin toimipisteessä, osana osaavaa tiimiä. Tulet työssäsi osallistumaan osaamisesi mukaan sekä uusien hankkeiden kehitystyöhön sekä olemassa olevien ylläpitoon. Tuotteet ovat sellu- ja paperiteollisuuteen toteutettuja erikoismittalaitteita. Tehtävässäsi työskentelet siis sulautettujen järjestelmien parissa. Työ on itsenäistä, mutta toimit osana ammattitaitoista sekä osaavaa tiimiä.

Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi Valmet Automationin organisaatiota ja kehittää osaamistasi sulautettujen järjestelmien parissa.

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta C/C++ kehittämisestä sekä sulautetuista järjestelmistä. Katsomme erityisesti eduksesi kokemuksen teollisuuden projekteista. Lisäksi sinulla on kokemusta Linux tai Windows käyttöjärjestelmistä.
Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti omien projektien parissa, kuitenkin hyödyntäen koko tiimin osaamista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • C/C++ osaamista sekä kokemusta sulatetuista ympäristöistä
  • Kokemusta Linux/Windows käyttöjärjestelmistä
  • Itsenäinen ja järjestelmällinen ote työn tekoon

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 31.12.2016 asti

Paikka: Kajaani

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.03.2016

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-c-c-ohjelmistokehittajaa-valmet-automationille-kajaaniin/14968294

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Valmet Automation Oy on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. Valmetin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,9 miljardia euroa ja henkilöstöä oli 12 000. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.