Etsimme innovaatioprojekteista kiinnostunutta ohjelmistokehittäjää

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Helsinkiin asiakasyritykselleen Granlundille vakituiseen työsuhteeseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Granlundille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service(at)academicwork.fi
TYÖNKUVA

Tässä työssä tehtäväsi on luoda pohjaa uusille palvelutuotteille tai kehittää ja testata prototyyppejä, joista osasta tulee kaupallisia ohjelmistoja. Toimenkuvaan kuuluu erilaisten nykyaikaisten web-sovellusprototyyppien kehitys ja uusien teknologioiden ja ratkaisujen kartoitus. Valittu henkilö pääsee luomaan prototyyppikonsepteja määrittelemällä ja kokeilemalla itse, mitä teknologioita käytetään. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimissä, lisäksi työhön kuuluu jonkin verran yhteydenpitoa ulkoisiin sidosryhmiin.

Oletko kiinnostunut kehittämään ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden edetä haastavampiin projekteihin mielenkiintoisessa yrityksessä. Mikäli kiinnostuit hae heti, sillä haastattelut aloitetaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on työkokemusta sekä ymmärrystä web-käyttöliittymistä ja client/serveripään projekteista. Etsittävää ohjelmointikieltä ei ole määritelty, mutta ominta alaasi on esimerkiksi C#, Javascript tai jokin muu olio-ohjelmointikieli. Eduksi katsotaan osaaminen Microsoft-ympäristöstä, SQL:stä, C#:sta tai Visual Studion osalta. Lisäksi kokemus ja kiinnostus innovaatioalasta katsotaan hakijalle suureksi eduksi!

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (amk/yliopisto) sekä kommunikoit suomeksi ja englanniksi. Ohjelmoinnin lisäksi ideaalihakijallamme on suuri kiinnostus tutustua uusiin asioihin sekä kartoittaa uusia sovelluksia!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Työkokemusta sekä ymmärrystä web-käyttöliittymistä ja client/serveripään projekteista
  • Soveltuva koulutustausta (amk/yliopisto)
  • Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
  • Intoa ja kiinnostusta kehittyä, tutustua uusiin asioihin sekä kartoittaa uusia sovelluksia ja teknologioita

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Tammi-/helmikuu 2015

Työmäärä: Kokoaika, toimistotyöajat (myös etätyö mahdollisuus)

Kesto: Rekrytointi, vakituinen

Paikka: Malmi, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.01.2015

Hae tehtävään: https://www.academicwork.fi/jobad/etsimme-innovaatioprojekteista-kiinnostunutta-ohjelmistokehittajaa/14953318

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön Satu Hakkaraiselle hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni, jonka osaamisen keihäänkärkenä on energiatehokkuus. Granlund on Suomessa johtava toimija kaikilla palvelualueillaan. Yrityksen henkilöstön mielestä Granlund on luotettava työpaikka, jolla on vahva visio ja hyvä kehitysdraivi. Granlund on perustettu vuonna 1960 ja konsernissa työskentelee yli 500 asiantuntijaa 13 kotimaan toimipisteessä.