Etsimme kolmea osa-aikaista Junior IT-konsulttia pääkaupunkiseudulle!

Academic Work etsii asiakkaalleen SAS Institutelle tulevaisuuden tähtiä. Oletko sinä opintojesi alkuvaiheessa tai jo opinnoissasi edennyt nuori ammattilainen, ja etsit itsellesi tulevaisuuden työpaikkaa IT-konsultoinnin parista? Olet etsimämme henkilö, jos nautit asiakastyöstä sekä ongelmanratkaisusta. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan urapolun analyyttisia liiketoimintaohjelmistoja ja -palveluita tuottavassa yrityksessä.

Tietoa toimeksiannosta

Academic Work etsii kolmea osa-aikaista tulevaisuuden konsulttia!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä SAS Institute Oy.

Työnkuva

Tehtävä tarjoaa sinulle tulevaisuuden urapolun analyyttisia liiketoimintaohjelmistoja ja -palveluita tuottavassa yrityksessä. Tulet aluksi toimimaan ylläpito- ja pienkehitystehtävissä, oman osaamisesi mukaan. Tehtävä voi sisältää myös vianselvitystä ja -korjausta. Pääset työskentelemään SAS Instituten asiakkaiden tiloissa seniori-konsultin ohjauksessa saaden työhösi kattavan perehdytyksen. Osaamisesi karttuessa tehtävänkuvasi tulee laajentumaan asiakastyöhön sekä sovelluskehitykseen. Tulet suunnittelemaan ja toteuttamaan liiketoimintaratkaisuja SAS-työkaluilla heidän asiakkaidensa tarpeiden mukaan.

Tehtävä tarjoaa upean tilaisuuden päästä kehittymään osana erittäin ammattitaitoista tiimiä. Työnkuvasi laajenee oman osaamisesi karttuessa yhä vaativampiin tehtäviin asiakasrajapinnassa.

Vaatimukset

Olet etsimämme henkilö, jos nautit teknisten ongelmien ratkaisemisesta sekä asiakastyöstä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, voit kuitenkin olla vielä opintojesi alkuvaiheessa tai jo opinnoissa edennyt. Tehtävässä ei edellytetä kokemusta tietyistä teknologioista, sillä asiakkaamme tulee kouluttamaan sinut työn ohella. Sinulla on kuitenkin aiempaa kokemusta tietojenkäsittelystä tai ohjelmoinnista. Työssä menestyminen edellyttää kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä innokasta asennetta uuden oppimiseen.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot
  • Aito kiinnostus asiakastyöhön
  • Into oppia uutta ja kehittää itseään
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Aloitus: Elokuu 2015

Työmäärä: noin 3 päivää / viikko

Kesto: 31.8.2016 asti

Paikka: Espoo / SAS Instituten asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.6.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-it-konsultti/14958818

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Yrityskuvaus

SAS Institute Oy on analyyttisten liiketoimintaohjelmistojen ja -palveluiden tuottaja, ja toimialallaan markkinajohtaja. SAS Institute auttaa asiakkaitaan muuttamaan datansa hyödyntämiskelpoiseksi informaatioksi. Yritys on myös sijoittunut erittäin hyvin Great Place to Work mittauksissa. Lisätietoa SASista: www.sas.com/fi