Etsimme ohjelmistotestaajaa Helsinkiin!

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistotestaajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin! Onko sinulla kokemusta ohjelmistotestauksesta ja kiinnostusta tietoturva-alaan? Projekti (SaaS-palvelu) toteutetaan pääsääntöisesti Javalla Linux-ympäristöön, voit itse vaikuttaa testaustyökaluihin halutessasi. Pääset työskentelemään asiantuntijaorganisaatiossa mielenkiintoisella toimialalla sekä osaksi työympäristöä, jossa hyvinvointiin ja työtekijöiden kehitykseen panostetaan erityisen paljon!

Lähetäthän hakemuksesi osoitteessa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-ohjelmistotestaajaa-vakituiseen-tyosuhteeseen-helsinkiin/14963391

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistotestaajaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service(at)academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet tekemään automaatiotestausta asiakasyrityksemme asiakkaalleen tuottamaan sovellukseen. Projekti (SaaS-palvelu) toteutetaan pääsääntöisesti Javalla Linux ympäristöön. Kyseinen projekti on vielä alkuvaiheessa, eikä testauksessa käytettäviä työkaluja ei ole vielä lyöty lukkoon, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niihin. Tulet myös huolehtimaan testidokumentaatiosta, joten aikaisempi kokemus siitä katsotaan eduksi. Projekti toteutetaan Scrum-menetelmällä. Asiakaskommunikaatio ja hyväksymistestaukset asiakkaan kanssa ovat vastuullasi, joten ideaalihakijamme viihtyy myös asiakasrajapinnassa.

Tämä on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään vakituisessa työtehtävässä asiantuntijaorganisaatiossa osaavan ja mukavan tiimin kanssa, sekä kehittymään oman alan todelliseksi ammattilaiseksi!

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on vähintään 2 vuoden työkokemus IT-alalta (vahvasti testauksen parista). Linux- tai Unix-ympäristö ovat sinulle tuttuja ja olet kiinnostunut testiautomaatiosta sekä tietoturvasta. Odotamme hakijoilta kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja kommunikoida selkeästi. Tehtävä soveltuu niin uransa alkuvaiheessa olevalle kuin jo enemmän kokemusta omaavalle ammattilaiselle. Henkilönä olet avoin ja oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua uusiin tehtäviin. Tehtävä on kokoaikainen ja työskentelet tiimissä, joten myös tiimityötaidot ovat tärkeät tässä työtehtävässä. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • 2v työkokemusta IT-alalta, mielellään testiautomaatiosta
  • Linux- tai Unix-kokemusta
  • Kiinnostusta testiautomaatioon ja tietoturvaan, sekä halua kehittää omaa osaamistaan
  • Jämäkkää otetta omaan työhön ja hyvät kommunikointitaidot
  • Suomi äidinkielenä

Katsomme eduksi kokemuksen olio-ohjelmoinnista, erityisesti Javasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen, rekrytointi

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.12.2015

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on suomalainen IT-talo, joka tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia
tietotekniikan palveluja. Yrityksen menestys perustuu vahvaan ammattitaitoon sekä asiakaslähtöiseen toimintaan ja he ovat tehneet erittäin vahvaa kasvua viime vuosina.