Etsimme osa-aikaista Jr. Ohjelmistokehittäjää Espooseen!

Kiinnostaako sinua ohjelmistokehitys ja haluat päästä kasvamaan alan ammattilaiseksi? Oletko loppuvaiheen IT-alan opiskelija ja omaat kokemusta Javan parista esimerkiksi omien projektien tai opintojen kautta? Etsimme asiakasyrityksellemme Takamäki Yhtiöt Ky:lle ohjelmistokehittäjää osa-aikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tämä tehtävä sopii opiskelijalle, sillä sinulla on mahdollisuus tehdä töitä etänä ja työajoista löytyy joustoa. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista junior ohjelmistokehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Takamäki Yhtiöt Ky:lle.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana vajaan kymmenen henkilön tiimiä tehden töitä muiden kokeneempien ohjelmistokehittäjien rinnalla. Ohjelmistokehittäjänä tulet pääasiallisesti toimimaan rakennusliikkeille suunnatun toiminnanohjauspalvelun kehityksen parissa. Toimenkuva sisältää sekä palvelun uusien ominaisuuksien ja toimintojen suunnittelua että vanhojen ominaisuuksien kehittämistä. Tämän lisäksi toimenkuvaasi kuuluu järjestelmien integroimista ja testaamista. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Javaa käyttäen.

Tehtävä sopii sinulle, joka etsit tilaisuutta päästä kehittämään taitojasi ohjelmistokehityksen parissa, asiantuntevassa tiimissä. Tässä roolissa voit kasvaa vaativampiin tehtäviin osaamisesi kasvaessa ja päästä mukaan isoihin projekteihin. Tehtävässä on mahdollisuus etätyöhön ja työajat ovat joustavat.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimämme henkilö on IT-alan vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä korkeakouluopiskelija, jolta löytyy harrastuneisuutta ohjelmistokehityksen parista. Java on teknologiana sinulle tuttu omista projekteista ja/opinnoista. Tämän lisäksi edellytämme, että sinulla on kiinnostusta järjestelmäintegraatiota kohtaan. Tehtävä vaatii hyviä kommunikointitaitoja suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • soveltuva IT-alan koulutus (AMK/yliopisto)
  • osaamista Javasta
  • vähintään perusymmärrys relaatiotietokannoista
  • kiinnostusta järjestelmäintegraatiota kohtaan
  • hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi

Eduksi katsomme osaamisen seuraavista teknologioista: JavaScript, AngularJS, C#, Hibernate, Spring, PostgreSQL & MySQL.

Lisääthän hakemukseesi portfoliosi ja/tai GitHub-linkkisi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: osa-aika, n. 3 päivää viikossa, joustavat työajat

Kesto: 12kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 05.01.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Takamäki Yhtiöt KY