Etsimme turkuun osaavaa python-kehittäjää

Etsitkö itsellesi uusia haasteita Suomen Turusta? Kiinnostaisiko juuri sinua päästä kehittämään Suomen johtavan mobiilimaksamisen ratkaisujen tarjoajan IQ Payments Oy:n PayiQ maksu- ja lippupalveluratkaisua? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista Python-kehittäjää vakituiseen tehtävään Turkuun! Mikäli mielenkiitosi heräsi, niin laita ihmeessä hakemusta tulemaan!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Python-kehittäjää Turkuun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan IQ Payments Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana pientä ja ammattitaitoista kehitystiimiä. Tehtäväsi tulevat painottumaan asiakasyrityksemme IQ Payments Oy:n PayiQ maksu- ja lippupalveluratkaisu sovelluksen jatkokehittämiseen. Osaamistasostasi riippuen sinulla on mahdollisuus päästä myös mukaan ideoimaan PayiQ:n tulevaisuutta!

Työtehtäviisi kuuluu:

PayiQ maksu- ja lippupalveluratkaisun kokonaisvaltainen kehitystyö
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta ja vähintään vuoden verran aikaisempaa kokemusta Python-ohjelmistokehityksen parista. Pystyt osoittamaan osaamisesi valmiiden projektien ja/tai palvelujen muodossa. Lisäksi toivomme sinulta osaamista tietokannoista ja halua työskennellä Linux-ympäristössä. Tämän lisäksi olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen työntekijä, jolta löytyy hyvä englannin kielen osaaminen.

Tiimissä käytettävät teknologiat ovat: Python, Flask, Django, Redis, Memcached, RabbitMQ, HTML, CSS, JavaScript ja Linux.

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta pilvipalveluista. Lisäksi muista mainita hakemuksessasi kielitaitosi, sillä IQ Payments Oy on vahvasti kansainvälistymässä!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: vakituinen

Paikka: Turku (osittainen etätyömahdollisuus)

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.11.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi](mailto: [hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

PayiQ on Suomen johtava mobiilimaksamisen ratkaisujen tarjoaja. Riskien hallinnan ja petosten valvonnan palvelumme takaa parhaan mahdollisen suojan sekä kauppiaille että asiakkaille väärinkäyttöä vastaan.