Etsitään osaavaa Java kehittäjää Helsinkiin

Oletko osaava kehittäjä, jota kiinnostaa järjestelmäarkkitehtuuri? Onko sinulla aiempaa kokemusta Javasta ja Linuxista? Onko sinulla jo jonkin verran työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja etsit seuraavaa mielenkiintoista tehtävää?
Etsimme nyt asiakkaallemme junior arkkitehtia mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Java kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA

Etsimme osaavaa kehittäjää, joka haluaisi ottaa haltuun ratkaisuarkkitehdin roolin tulevaisuudessa. Etsimämme henkilö tulee työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien konsultointi toimeksiantojen parissa ratkaisusuunnittelun alueella. Tarjolla on asiantuntijan rooli asiakkaamme toimeksiannoissa. Asiakkaamme kehittämät järjestelmät ovat suuria kokonaisuuksia, jotka saat ottaa haltuusi. Tehtävässä tulet saamaan mentorointia kokeneemmilta arkkitehdeiltä. Asiakkaamme myös panostaa työntekijöidensä kouluttamiseen, joten saat myös sieltä vahvaa tukea kehityksellesi.

Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.

Haluatko työskennellä ja luoda uraa kansainvälisessä IT-talossa? Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus jo hieman työkokemusta kerryttäneelle, innostuneelle juniorille.

VAATIMUKSET

Etsimme tähän osaavaa kehittäjää, joka haluaa tulevaisuudessa kasvaa ratkaisuarkkitehdin rooliin. Tässä kohtaa kehitystäsi odotamme sinulta osaamista Javasta ja Linuxista. Tärkeintä on aito mielenkiinto kehittyä tulevaisuudessa ratkaisuarkkitehdiksi. Tässä työssä pääsee kiinni arkkitehdin tehtäviin kokeneemman henkilön mentoroinnissa. Arvostamme kokemusta järjestelmäkehityksen koko arvoketjussa ja ymmärrystä open sourcesta. ESB- ja integraatio-osaaminen on tässä tehtävässä eduksi.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kokemusta ammattimaisesta järjestelmäkehityksestä, esim. muutama vuosi työkokemusta kehittäjänä
  • Osaamista Javasta ja open sourcesta
  • Erinomaiset kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin
  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Kova motivaatio kehittyä arkkitehdiksi

ESB- ja integraatio-osaaminen katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 6kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen.

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.3.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi(http://candidate.service@academicwork.fi/). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi(http://www.academicwork.fi/).

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!