Excel-osaaja osa-aikainen Ahlsell Oy:lle

Onko Excel lempityökalusi? Etsimme osa-aikaista henkilöä työskentelemään pääasiallisesti Excelin parissa alkuvuodeksi Hyvinkäälle. Erinomainen mahdollisuus esim. opintojen oheen! Lue lisää ja hae pian!

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Excel-osaajaa Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina Ahlsell Oy:ssä.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä työskentelet hinnoittelutyökalun parissa tai ylläpidät ERP-järjestelmää yhdessä muun tiimin kanssa. Hinnoittelutyökalu on Exceliin rakennettu ja työssäsi analysoit ja käsittelet dataa sen pohjaksi. Työkalu on myyjiä ja tuotepälliköitä varten. Seuraat myös yhdessä muun tiimin kanssa sisään tulevia erilaisia toimeksiantoja hinnoitteluun liittyen. Osallistut tiimin palavereihin.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Hinnoittelutyökalun päivittäminen

  • ERP-järjestelmän ylläpitäminen

  • Toimeksiantojen seuraaminen ja toteuttaminen

Tehtävä sopii sinulle, joka olet esim. kiinnostunut tukkukaupasta ja haluat olla osa menestyvää yritystä, jossa ihmiset ovat viihtyneet kauan.

Etsimämme henkilö on

Hae tätä paikkaa, jos sinulla on esim. datanomin, merkonomin, tradenomin tai tietojenkäsittelyn tutkinto. Opit uudet ohjelmat nopeasti ja Excel on sinulla vahvalla tasolla. Vielä parempi, jos Access on sinulle myös tuttu. Taulukkolaskenta sujuu sinulta myös hyvällä tasolla. Sinulla on myös liiketoiminnallisista töistä jo jotain kokemusta.

Järjestelmien suhteen voi tapahtua nopeita muutoksia, jonka vuoksi olet joustava luonteeltasi. Ahlsellilla talon sisäinen asiakaspalvelu on erittäin tärkeää, jonka vuoksi edellytämme sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja. Kommunikoit Suomen lisäksi Ruotsiin, joten sujuvan suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva englanti tai ruotsi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva tutkinto

  • Vahva Excel- ja hyvä taulokkolaskentaosaaminen

  • Työkokemusta liiketoiminnan parista

  • Joustava ja asiakaspalveluhenkinen työote

  • Sujuva suomi ja englanti/ruotsi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Tammikuu 2019

Työmäärä: 15 - 22,5 h/vko

Kesto: 31.5.2019 asti

Paikka: Kallionopantie 1, 05620 Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.11.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Lisätietoa hakuprosessista

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa “ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla “Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Ahlsell Oy on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016.

Hae paikkaa

https://jobs.academicwork.fi/annons/excelosaaja-ahlsell-oylle/15017686