First Line Support kansainväliseen yritykseen

Oletko kiinnostunut monipuolisista First Line Support-tehtävistä kansainvälisessä yrityksessä? Tarjoamme työympäristön, jossa voit oppia ja kasvaa haluamaasi suuntaan – Solibrilla on tulevaisuudessa uramahdollisuuksia muun muassa tuotekehityksessä, ohjelmoinnissa, koulutustehtävissä ja asiakasprojekteissa!

Academic Work etsii osa-aikaista First Line Supportia asiakkaallemme Solibri Oy:lle Helsinkiin Lauttasaareen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työnkuva

Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluvat pilvipohjaisen lisensiointijärjestelmän ensimmäisen tason asiakastukeen liittyvät tehtävät sekä sisäisen IT-tuen tehtävät. Vastaat kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden tukipyyntöihin erityisesti järjestelmävaatimuksiin liittyvissä asioissa ja ohjaat vaativammat tukipyynnöt eteenpäin sekä varmistat omalta osaltasi että tukipyynnöt hoidetaan hyvin alusta loppuun asti. Toimenkuvaasi kuuluu myös sisäinen IT-tuki, kuten ohjelmistopäivitykset ja sisäisen tuen tietojärjestelmien ylläpito (Office 365- ja CRM-järjestelmä). Toimit työssäsi pääasiallisesti englannin kielellä ja työskentelet sähköpostin ja satunnaisesti puhelimen välityksellä sekä sisäisten työntekijöiden kanssa. Työskentelet joustavasti noin 10-20 tuntia viikossa toimistotyöaikoina.

Työtehtäviisi kuuluu:
First Line Support- tehtävät: tukipyyntöihin vastaaminen pääasiassa sähköpostitse ja tarvittaessa pyyntöjen välittäminen eteenpäin
Sisäinen IT-tuki
Sisäisen tuen tietojärjestelmien ylläpito (Office 365- ja CRM-järjestelmä)

Oletko kiinnostunut monipuolisista First Line Support-tehtävistä kansainvälisessä yrityksessä? Tarjoamme työympäristön, jossa voit oppia ja kasvaa haluamaasi suuntaan – Solibrilla on tulevaisuudessa uramahdollisuuksia muun muassa tuotekehityksessä, ohjelmoinnissa, koulutustehtävissä ja asiakasprojekteissa!

Etsimämme henkilö on

Olet etsimämme henkilö jos opiskelet tai olet valmistunut soveltuvasta IT-alan korkeakoulusta (amk tai yliopisto). Omaksut ja ymmärrät vaivattomasti uusia teknisiä asioita ja sinulle on tuttuja muun muassa sanat OpenGL, grafiikkakortti ja IP-osoite. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kärsivällinen sekä innostut ongelmanratkaisusta ja uuden oppimisesta. Sinulla on hyvät Excel-taidot ja työskentelet mielelläsi tiimissä ja itsenäisesti. Omaat erinomaisen puhutun ja kirjallisen suomen ja englannin kielitaidon. Pystyt sitoutumaan työtehtävään mahdollisesti pidemmäksikin aikaa ja olet kiinnostunut Solibrin työmahdollisuuksista myös tulevaisuudessa.

Etsimällämme henkilöllä on:
Opiskelet tai olet valmistunut soveltuvasta IT-alan korkeakoulusta
Olet ongelmanratkaisutaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen
Sinulla on hyvä tekninen valmius ja halu oppia uutta
Sinulla on hyvät Excel-taidot
Omaat erinomaisen puhutun ja kirjallisen suomen ja englannin kielitaidon

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista esimerkiksi JavaScriptista, SQL:sta tai CAD-ohjelmasta. Myös aikaisempi kokemus rakennusalasta tai rakennustekniikan kielen ymmärtämisestä katsotaan eduksesi.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Tarpeen mukaan noin 10-20 tuntia viikossa, 2-4 päivää viikossa

Kesto: 31.5.2016 asti, jonka aikana mahdollista keskustella jatkosta

Paikka: Lauttasaari, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.8.2015

Hae: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/first-line-support-kansainvaliseen-yritykseen/14960291

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakasyrityksemme Solibri Oy on kansainvälinen IT-alan yritys, joka myy ohjelmistoja 70 eri maahan. Yritys on perustettu Helsingissä ja sillä on toimistoja myös Amerikassa ja Britanniassa. Nyt etsimme asiakkaallemme First Line Supportia Helsingin Lauttasaareen hyvien kulkuyhteyksien varrelle!