Front-end Developer eCraftille!

Ovatko SPA-frameworkit (esim. Angular, Vue, React, Aurelia) sinulle tuttuja? Onko sinulla kokemusta HTML5 ja LESS/SASS- koodin kirjoittamisesta? Oletko aina ajan tasalla front-endin uusista tuulista? Me etsimme nyt asiakkaallemme eCraftille Front-end Developeria! Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Front-end Developeria Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan eCraftille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet kehittämään yrityksen front-end puolen tekemistä kokonaan uudelle tasolle. Pääset tekemään monimutkaisista IT-järjestelmistä käyttäjäystävällisiä luomalla järjestelmien päälle helppokäyttöisiä ja responsiivisia mobiili- ja websovelluksia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä UX-suunnittelijoiden kanssa, mutta olet silti itse vastuussa koko front-end puolesta. Aiemmasta kokemuksestasi riippuen, sinulla on mahdollisuus päästä toimimaan myös sisäisesti tuotekehityspuolella ja määrittämään kehitysalustojen ja sovellusten front-end arkkitehtuuria ja jalkauttamaan sitä kehittäjille.

Tämä on loistava mahdollisuus työskennellä yrityksessä, joka elää arvojensa mukaan päivittäin. eCraftilla uskotaan uusiin ideoihin ja työkavereiden kanssa viihdytään tiiviisti myös vapaa-ajalla, urheilun ja lanittamisen parissa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on vähintään vuoden verran kokemusta modernista front-end kehittämisestä. Teknologisen ymmärryksen lisäksi sinulta löytyy visuaalista silmää. Olet myös tehnyt Multi-platformkehitystä esimerkiksi Cordovan tai vastaavien työkalujen avulla. Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja haluat oppia uutta joka päivä. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

Vähintään vuoden verran kokemusta modernista front-end kehittämisestä (esim. Angular, Vue, React, Aurelia, Less, Sass)
Vahva visuaalinen näkemys
Kokemusta Multi-platform- kehityksestä
Intohimoinen suhtautuminen työhön
Eduksi katsotaan osaaminen back-end puolelta tai UX/UI-suunnittelusta sekä ymmärrys yleisesti liiketoiminnasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme sopivien kandidaattien haastattelun niiden löydyttyä!

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/front-end-developer-ecraftille/15008090

Aloitus: Elo-syyskuussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.05.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
eCraft on suomalainen tietojärjestelmiä ketterästi toteuttava IT- ja konsultointitalo. Helpotamme asiakkaidemme arkea etsimällä ja toteuttamalla heille sopivia liiketoimintajärjestelmiä ja -prosesseja. Toisin sanoen, We create less software. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa, Tampereella sekä Malmössä ja meillä työskentelee 200 voitonjanoista ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI-liiketoimintaan, sovelluskehitykseen sekä infrapalveluihin. Luomme helppokäyttöisiä ja toimintaa tehostavia sovelluksia sekä järjestelmiä niin vanhojen järjestelmien päälle kuin niiden ympärille. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa Niemi Palvelut, Vaasan, Valio ja Cargotec.