Front-End Developer, osa-aika, kokoaika, Helsinki

Oletko kiinnostunut Front-End Developerin tehtävistä osana mukavaa ja osaavaa tiimiä?
Academic Work etsii nyt kokoaikaista Front-End Developeria Helsinkiin! Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta kehittää uusimpien teknologioiden internet- ja mobiilijärjestelmiä, hae tehtävää jo tänään!

Academic Work etsii kokoaikaista Front-End Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tehtävänäsi on toteuttaa asiakaskohtaisia projekteja suunnitelmien mukaisesti. Tulet osallistumaan järjestelmien suunnitteluun ja määrittelyyn yhdessä osaavan tiimin kanssa. Pääset työskentelemään matkailualan mielenkiintoisten projektien ja ihmisten parissa sekä rakentamaan matkailualle ison näkyvyyden internet- ja mobiilivarausjärjestelmiä. Tässä tehtävässä tulet toimimaan tiimin ainoana Front-End puolen kehittäjänä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään myös asiakasrajapinnassa halutessasi.

Oletko kiinnostunut Front-End Developerin tehtävästä? Tehtävä tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä urallasi ja edetä yhä haastavampiin tehtäviin! Tässä tehtävässä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa on hyvä työilmapiiri ja osaavia alan ammattilaisia!

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva it-alan koulutus sekä 1-2 vuotta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä joko työ- tai harrastepohjalta. HTML5 ja JavaScript ovat sinulle hyvinkin tuttuja työkaluja, ja sinulta löytyy osaamista liittyen myös seuraaviin teknologioihin: jQuery, AngularJS, CSS3. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, sekä tulet toimeen myös suomeksi. Sinulta löytyy intohimoa ja kiinnostusta rakentaa sekä kehittää uusimpien teknologioiden internet- ja mobiilijärjestelmiä. Työntekijänä olet omatoiminen sekä vastuullinen ja tulet hyvin toimeen eri ihmisten kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva it-alan koulutus
  • Osaamista liittyen seuraaviin teknologioihin: HTML5, JavaScript, jQuery, AngularJS, CSS3.
  • 1-2 vuotta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä joko työ- tai harrastepohjalta
  • Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, ja tulet toimeen suomen kielellä
  • Kiinnostusta rakentaa sekä kehittää uusimpien teknologioiden internet- ja mobiilijärjestelmiä
  • Oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen asenne työntekoon

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta mobiilikehityksestä sekä kokonaisten internet-järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Myös graafinen osaaminen ja kokemus katsotaan eduksesi.

Liitäthän mukaan aikaisemmat työnäytteesi hakemukseen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: 21.8.2015

Julkaisupäivämäärä: 21.8.2015

Hae: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/front-end-developer/14960129

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on matkailun IT -ratkaisuihin keskittynyt ohjelmisto- ja palvelutalo. Heidän suunnittelemat ja toteuttamat kokonaisratkaisut soveltuvat niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin.