Front-end Developer Someturvalle

Someturva tarjoaa asiantuntevaa oikeusapua somessa tapahtuneeseen kiusaamiseen, häirintään ja uhkailuun. Nyt rakennamme kehitystiimiä, johon etsitään mm. React-kokemusta omaavaa Frontend Developeria. Jos olet visuaalisen silmän omaava React-osaaja ja haluat päästä kokeilemaan siipiäsi kasvavassa startup-yrityksessä, hae paikka jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Backend Developeria Helsinkiin 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on loistava mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme. Sinulla on myös mahdollisuus työllistyä myös suoraan Someturvalle.

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Someturva.

TYÖTEHTÄVÄ
Frontend Developerina päävastuusi on Someturva-applikaation rakentamisessa. Tämän lisäksi toimenkuvaasi kuuluu sisäisen sovelluksen UI:n kehittäminen sekä yrityksen verkkosivujen rakentaminen. Muun tech-tiimin lisäksi tulet tekemään läheisesti työtä CTO:n, yrityksen perustajien sekä UX spesialistin kanssa.

Tiimissä käytettävät teknologiat: React, SASS/CSS3, HTML5, NextJS

Ilmainen Someturva -palvelu tarjoaa kaikille mahdollisuuden hakea juridisen arvion ja ohjeita sosiaalisessa mediassa kohtaamaansa loukkaavaan tilanteeseen. Palvelu hyödyntää tekoälyä jäsentämään tapahtunutta sekä tunnistamaan tilanteen juridisesta näkökulmasta. Lisäksi palvelu tarjoaa työkalun riitatilanteen käsittelyyn.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
​IT-alan ylempi korkeakoulututkinto nähdään eduksi tässä haussa, mutta hakijan asenne ja persoona ovat ratkaisevassa asemassa. Positioon haetaan startup-henkistä kehittäjää, jolla on intohimoa viedä Someturvan projekteja eteenpäin. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäiset taidot Reactilla sekä aiempaa työkokemusta teknologian parista.

Etsimällämme henkilöllä on

Soveltuva tekninen koulutustausta

Aiempaa kokemusta Reactilla työskentelystä

Proaktiivinen ja rohkea asenne työtä kohtaan

Kyky priorisoida työtään sekä ohjata omaa tekemistään.

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on visuaalista silmää ja näyttöä laadukkaan käyttöliittymän rakentamisesta. Tulevaisuudessa tulet todennäköisesti työskentelemään myös mobiilikehityksen parissa, joten React Nativen osaaminen nähdään suureksi eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12kk, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua asiakkaalle

Paikka: Helsinki

Julkaisupäivämäärä: 03.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/frontend-developer-someturvalle/15014372.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen

hel03@academicwork.fi](mailto:hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

​Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
​Someturva on Helsingin yliopiston alumnien vuonna 2017 perustama oikeuspalvelu, joka tarjoaa apua kaikenikäisille somen käyttäjille. Tutkimukseen sekä ammatilliseen kokemukseen perustuen Someturva on arvioinut jopa 500.000 suomalaisen 13-29 vuotiaan tulleen loukatuksi somessa jollain tavoin. Merkittävässä osassa näistä tapauksista, kyseessä on saattanut olla rikos, johon loukattu ei ole saanut tarvitsemaansa apua.