Front End -kehittäjä, kokoaika, Helsinki

Hei sinä kehittymishaluinen Front End -tehtävistä innostunut nuori osaaja! Löytyykö sinulta jo aikaisempaa työkokemusta web-teknologioiden parista? Tahdotko työllistyä yritykseen, joka tarjoaa työntekijöilleen vahvan tekemisen kulttuurin, aktiivisen työyhteisön sekä loistavat puitteet työntekoon niin teknologioiden kuin myös työympäristön suhteen? Tässä tehtävässä otat itse vastuun omien työkalujesi valinnasta ja pääsetkin hyödyntämään alan uusimpia teknologioita osana alan ammattilaisista koostuvaa asiantuntijatiimiä. Mikäli sinulla on aikaisempaa Magento–osaamista, niin se on suuri etu paikkaa hakiessa. Tule mukaan puhaltamaan digitalisaation tuulia ja hae jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Front End -kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Crasman Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Front End -kehittäjänä teet työtä verkkosivujen kehittämisen parissa monipuolisissa asiakasprojekteissa. Tehtävässäsi kehität uusia ratkaisuja asiakastarpeiden odotusten ja tarpeiden mukaisesti osana monipuolista ja osaavaa tiimiä. Tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet ja työtehtäviesi vaikeusaste ja vastuu tulevat kasvamaan kehityksesi mukana. Työnteko tapahtuu pienissä projektitiimeissä, joissa asiakasvastaava on vastuussa yhteydenpidosta asiakkaan suuntaan.

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten sovelluskehittämis- tehtävien parissa alati kehittyvässä ja startup-henkisessä työympäristössä? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden uransa alkuvaiheessa olevalle nuorelle talentille päästä kehittymään osana nuorekasta tiimiä, jossa kannustetaan uteliaisuuteen ja uuden oppimiseen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on vankka osaaminen erilaisista teknologioista, joiden avainsanoja ovat #JS #CSS #HTML5 #Magento #PHP #SQL. Hakijalta vaadimme myös jonkin verran aikaisempaa kokemusta erilaisista Front End – kehittämistehtävistä mielellään työn ja/tai harrastuneisuuden kautta. Painotamme kuitenkin hakijan osaamistasoa sekä motivaatiota ja uteliaisuutta uusien asioiden oppimiselle. Kielivaatimusten osalta työtehtävässä edellytetään suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Magento verkkokauppa-alustan osaaminen katsotaan suureksi eduksi tätä tehtävää täyttäessä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta
  • Aikaisempaa työkokemusta Front End -kehittämistehtävien parista
  • Sujuva englannin ja suomen kielen taito
  • Vahvaa JavaScript, CSS ja HTML-osaamista
  • Tietotaitoa käyttöliittymistä
  • Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä uteliaisuus uuden oppimiselle

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, liukuma

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.10.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Crasman Oy on digitaalisen verkkoliiketoiminnan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut kaupallisten ja kansainvälisten verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Yrityksen toiminta perustuu asiakkaan kanssa yhdessä asetettuun tavoitteeseen ja visioon, käyttäjälähtöiseen suunnitteluun, tinkimättömään toteutukseen kehittyneen teknologian parissa sekä kehittyvään palveluun, joka takaa yrityksen elinkaaren varman jatkuvuuden alati muuttuvilla markkinoilla. Tällä hetkellä Crasman Oy työllistää 44 henkilöä Suomessa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli liki neljä miljoonaa euroa.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/front-end-kehittaja-kokoaika-helsinki/14995043