ICT Development Specialist

Academic Work etsii asiakkaalleen Espooseen kokoaikaista ICT Development Specialistia! Oletko juuri valmistunut tekniseltä alalta tai opintojesi loppusuoralla? Oletko kiinnostunut projektinhallinnasta? Tämä tehtävä erittäin kiinnostavassa yrityksessä voi olla juuri sinua varten!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii asiakkaalleen Espooseen kokoaikaista ICT Development Specialistia!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet osaksi dokumenttienhallinnan järjestelmänuusimisprojektia. Tehtäviisi kuuluu mm. dokumenttien siirtoa ja käsittelyä, projektin aikataulusta huolehtimista sekä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa. Huolehdit projektipalaverien järjestämisestä sekä siitä, että asiat etenevät aikataulussa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan projektitoimintaan, haastavia tehtäviä projektissa sekä opastusta projektityöskentelyyn. Myös tarvittaviin järjestelmiin tarjotaan perehdytystä ja opetusta.

VAATIMUKSET

Tehtävä sopii hyvin tekniseltä/IT-alalta vastavalmistuneelle tai opintojensa loppuvaiheessa olevalle henkilölle. Edellytämme Office-työkalujen sujuvaa hallintaa, erityisesti Excelin osalta. Etsimällämme henkilöllä on itsenäinen ja itseohjautuva työskentelytapa mutta myös hyvät tiimityöskentelytaidot, kyky raportoida selkeästi työn etenemistä sekä valmius kouluttaa/esiintyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi. Ymmärrys dokumenttien hallinnasta sekä kiinnostus ICT-alaa ja projektityöskentelyä kohtaan ovat hakijalle suureksi eduksi.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Maaliskuussa

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 31.8.2015 saakka

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.2.2015

Hae tehtävään: https://www.academicwork.fi/jobad/ict-development-specialist/14954075

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme Annina Huotariselle osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakkaamme on suuri ja tunnettu yritys, jonka toimitilat sijaitsevat Espoossa.