Innokas ohjelmoija ketterään ohjelmointitiimiin, Helsinki

Oletko innokas ohjelmoija, joka haluaa kehittyä PHP-ohjelmointikielen osaajaksi? Oletko motivoitunut työntekijä ja itsenäiseen työhön kykenevä? Etsimme ohjelmistokehittäjää Administerille, joka on yksi Suomen suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista. Jos kiinnostuit, lue lisää ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmoijaa Administerille Helsinkiin.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Administer Oy:ssä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä työskentelet asiantuntijana osana Administerin asiantuntevaa ja ketterää ohjelmointitiimiä. Voit työskennellä esimerkiksi Administerin oman järjestelmän web-käyttöliittymän, mobiili back-endin tai palvelinohjelmiston parissa. Oman osaamisesi mukaan pystyt vaikuttamaan työnkuvaasi ja siihen millä teknologioilla työskentelet.

Avainteknologiat: PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Windows

Tehtävä sopii sinulle, joka nautit itsenäisestä työskentelystä, sillä tässä 9 hengen tiimissä tehdään kaikki itse. Administer on yritys, jossa työntekijöille annetaan vastuuta ja mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa niin ammattilaisena kuin työntekijänä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus/kokemus ja jokin skriptikieli hallussa. Vaikka työskentelisit PHP:n parissa, sinun ei tarvitse osata juuri sitä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut ja innokas oppimaan. Kiinnostus oman softan tekemiseen ja tilitoimistoympäristössä työskentelyyn katsotaan eduksi. Ideaalihenkilöllä voi myös olla jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi kesätyön kautta ja halua kehittää taitojaan. Edellytyksenä on myös sujuva suomen kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus (yliopisto/AMK) tai näyttöjä vastaavan työn tekemisestä
  • Jonkin skriptikielen osaaminen itsenäisellä tasolla
  • Itsenäinen ja aktiivinen ote työskentelyyn ja halu kehittyä
  • Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kiinnostusta oman softan tekemiseen ja tilitoimistoympäristössä työskentelyyn.

Liitäthän hakemukseesi/CV:hen työnäytteitäsi tai esimerkiksi Github tai Stack Overflow profiilisi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/innokas-ohjelmoija-ketteraan-ohjelmointitiimiin-helsinki/15008246

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen rekrytoituminen asiakasyritykseen on mahdollista

Paikka: Ruoholahti, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.5.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää yli 350 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on noin 3000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Administer tarjoaa lisäksi laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella.