IT-Lähituki Turkuun, kokoaikainen

Etsimme IT-lähitukihenkilöä kiireellisellä aikataululla asiakkaallemme Turkuun. Voit olla urasi loppupuolella, vastavalmistunut tai jo vuosia työkokemusta omaava IT-alasta kiinnostunut henkilö. Tehtävä on monipuolinen ja vaihteleva ja pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Aloitus tehtävässä on viimeistään heinäkuun puolessa välissä. Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae mahdollisimman pian!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista IT-Lähitukea Turkuun!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Imperial Brands Finland.​

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa IT-lähituen tehtävissä (mm. PC-tuki, 1st ja 2nd line support). Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia ja vaihtelevia lähituen tehtäviä, minkä takia työsi ei tule olemaan yksitoikkoista. Toimenkuvaasi kuuluu mm. serverin ylläpitoa, laiteasennuksia, softien asennusta, käyttäjätietojen luontia ja tietojen siirtoa pilveen. Pääset myös toimimaan tärkeänä linkkinä laitetoimittajien ja työntekijöiden välillä. Isompana projektina nyt kesällä on suunnitelmissa työkoneisiin Windows 10 päivittäminen, jossa pääset olemaan isona osana.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on vastavalmistunut, loppuvaiheen opiskelija tai voit myös olla kokenut IT-alan ammattilainen. Olet IT:stä/tekniikasta kiinnostunut, innokas ja motivoitunut kehittymään ja oppimaan lisää. Sinulta löytyy kokemusta ja ymmärrystä serveripuolelta (esim. Windows Server 2012 ja Active Directory) esimerkiksi opinnoista. Tämän lisäksi sinulla on jo jonkin sortin työkokemusta takana, joten työympäristössä toimiminen on sinulle tuttua. Olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään useammankin projektin parissa samanaikaisesti. Tiimityöskentely on sinulle tuttua ja kykenet työskentelemään hyvin myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, sekä hyviä kommunikaatiotaitoja.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva IT-alan koulutus

  • Laaja ymmärrys IT:stä/tekniikasta

  • Windows Server puolen ymmärrys

  • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

  • Hyvät kommunikaatiotaidot

Katsomme eduksi, jos sinulla on käyttökokemusta Active Directorystä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/itlahituki-turkuun-kokoaikainen/15009662.

Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään 16.7.2018

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 3 kuukautta, jonka jälkeen osa-aikaisuus on mahdollista

Paikka: Turku, Piispanristi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.6.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Imperial Brands Finland Oyon myynti- ja jakeluyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee noin 30 henkilöä. Yritys on osa Lontoossa pörssinoteerattua Imperial Tobacco Groupia, joka on mailman 4. suurin tupakkayhtiö. Konsernin tuotteita myydään yli 160 maassa ja sen palveluksessa maailmanlaajuisesti on yli 30 000 työntekijää. Konserni tukee nousevia kykyjä ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja hankkia kokemuksia myös kansainvälisillä markkinoilla. Suomen toimipisteet sijaitsevat Kaarinassa ja Helsingissä ja yrityksen tuotesalkussa on sekä tupakkatuotteita että valikoituja päämiestuotteita.