IT operaattori / helpdesk Tampeerelle

Etsimme IT operointityöhön ja helpdeskiin henkilöä, jolle on tarjolla mielenkiintoinen työ kuuluisassa suomalaisessa elintarvikealan yrityksessä. Mikäli sinulla on kokemusta helpdesk työstä ja etsit uusia haasteita, jatka lukemista ja hae jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista IT operaattoria/ Helpdeskiä Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

Työtehtäväsi jakautuvat kahteen kokonaisuuteen, operointityöhön ja helpdesk-työhön. Kyseessä on kaksivuorotyö.

Operointityöhön kuuluu:

Valvonta: Liiketoimintakriittisten toiminnanohjaukseen, tuotantoon, sanomaliikenteeseen ja integraatioihin liittyvien järjestelmien valvonta, virheselvitys ja tiedottaminen. Painopistealue myyntitilaus-toimitus-laskutus-ketju. Toimii lisäksi ensisijaisena yhteydenottokanavana ja valvontapisteenä koko konsernia koskevissa asioissa.

Seuranta: Seuraa sovellusten, laitteistojen ja tietoverkkojen tilaa, käytettävyyttä ja käyttöastetta. Ottaa tarvittaessa yhteyttä käyttäjään tai sisäiseen tai ulkoiseen asiantuntijaan ongelmatilanteen selvittämiseksi.

Helpdesk: Toimii ensisijaisena yhteydenottokanavana puhelimitse ja sähköpostitse: sisäiset asiakkaat, ulkoiset operaattorit, palvelukeskukset, ja keskusliikkeet). Toimii ensisijaisena ongelmanratkaisijana ja siirtää tarvittaessa asian toiselle asiantuntijalle.

Varmistukset: Vastaa tietokone-, tiedonsiirto- ja varmistusajojen suorittamisesta. Vastaa varmistusvälineiden vaihdosta, säilytyksestä, kierrosta ja kirjanpidosta. Tavoitteena ajan tasalla olevat varmistukset.

Helpdesk-työhön kuuluu:

  • Toimii tikettijärjestelmässä (Efecte) ensimmäisen vaiheen kontaktina ja ratkaisijana käyttäjien ongelmissa. Tarvittaessa siirtää työn asiantuntijalle.
  • Asentaa käyttäjien työasemiin tarvittavia sovelluksia joko jakelupakettien kautta tai opastaa miten käyttäjä voi saada sovelluksen käyttöön.
  • Perustaa uusia käyttäjätilejä. Antaa käyttäjille kansio-oikeuksia annetuin ohjein.
  • Yleistä IT-neuvontaa ja avustamista vianselvitystilanteissa.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta helpdesktyöstä. Olet huolellinen ja sinulla on asiakaspalvelulähtöinen ote työhösi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kokemusta Microsoft-työasematuotteista (erityisesti Windows 10 ja Office 365)
  • Kokemusta Windows AD:sta, toimialueet
  • Ymmärrystä sanomaliikenteestä (erityisesti tilaus-toimitus-laskutus) ja tiedonsiirrosta (esim. SFTP, FTP, AS2, EDI, XML)
  • Ymmärrystä tietoliikenneverkoista
  • Kokemusta jostain ERP-järjestelmästä

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on IBM iSeries -osaamista ja kokemusta HelpDesk -järjestelmästä (esim. Efecte).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk (rekrytoitumismahdollisuudella)

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.11.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/it-operaattori--helpdesk-tampeerelle/15017073.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Asiakasyrityksemme on merkittävä suomalainen elintarvikealan yritys, jonka tuotteet ovat varmasti jokaiselle tuttuja!