IT-osaaja tekniseen tukeen Receptumille

Oletko mahdollisesti kerryttänyt jo hieman aiempaa kokemusta IT-tuesta, ohjelmoinnista tai muita alan tehtävistä? Miltä kuulostaisi päästä osaksi kannustavaa tiimiä, jossa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan huipuksi? Etsimme Receptumille Helsinkiin IT-osaajaa, jonka tehtävänkuvaan kuuluu esimerkiksi yrityksen IT-ympäristön ja -järjestelmien hallinta, ylläpito sekä kehittäminen. Lue tehtävästä lisää alta ja hae to tänään!

Academic Work etsii kokoaikaista IT-osaajaa Helsinkiin työskentelemään It-infrastruktuurin parissa!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Receptumille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

Receptumilla aloitat ensin 2nd Line Supportin tehtävissä, jotta tutustut toimialaan ja ympäristöön. Tarkoituksena on edetä kohti infrastruktuuriin liittyviä kehitystehtäviä kunhan perusasiat ovat ensin hallussa, jolloin työtehtäviisi kuuluu olennaisena osana asiakkaiden IT-ympäristöjen alustaratkaisut sekä asennuksien ja valvonnan automatisointien hallinta ja kehittäminen. Työ sisältää myöskin täysin uusien palveluiden tuottamista asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Tietoturva- ja tietoliikennepalveluiden hallinta ja kehittäminen ovat tärkeä osa työtä, ja saat näihin tehtäviin hyvän perehdytyksen

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Aluksi 2-tason tekninen asiakaspalvelutuki

  • Asiakkaiden IT-ympäristöjen alustaratkaisut sekä asennuksien ja valvonnan automatisointien hallinta ja kehittäminen

Receptumin teknisen tuen tiimi toimii lisäksi yrityksen sisäisenä tukena ja vastaa sisäisen IT-ympäristön ja -järjestelmien hallinnasta, ylläpidosta sekä kehittämisestä. Työssä pääset siis osallistumaan Receptumin omiin IT-hankkeisiin ja niiden läpivientiin.

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus IT-alalta sekä aiempaa kokemusta Windows-palvelinhallinnasta ja SQL-tietokannoista. Kokemus virtualisoinneista, pilviteknologioista ja Linux-palvelimista katsotaan myös eduksi. Osaamista tärkeämpää on, että henkilöllä on halua oppia uutta ja kehittää omia taitojaan. Tehtävässä toimitaan läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, joten edellytämme rohkeaa asiakaspalveluasennetta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta

  • Oma-aloitteinen työskentelyote

  • Ymmärrys ja osaaminen Windows-ympäristöstä ja Active Directorystä

  • Kokemusta SQL-tietokannoista

  • Sujuva suomen kielen taito

Ymmärrys virtuaaliympäristöstä (HyperV), Powershellistä ja tietoverkoista, tietoturvasta sekä tietoliikenteestä katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5h/vko

Kesto: vakituinen

Paikka: Valimotie 1 B, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.1.2019

Hae paikkaa tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/itosaaja-tekniseen-tukeen-receptumille/15019531

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa http://www.academicwork.fi/.

Receptum(http://www.receptum.fi/) on suomalainen järjestelmä- ja palvelutoimittaja, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksessä on yli 50 henkilöä

palvelemassa, tukemassa ja kehittämässä ratkaisuja ja palveluja pohjoismaisten apteekkien ja terveydenhuollon tyytyväisille asiakkaille. Receptumin ratkaisuita ovat mm. MAXX apteekeille, HELMI hammaslääkäriasemille ja Financial Server -pankkiyhteysohjelmisto. Yritys toimii vakaalla taloudellisella pohjalla ja liikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa.