IT-projektipäällikkö, Espoo

Onko sinulla ohjelmointikokemusta ja etsitkö uusia haasteita asiakasrajapinnasta? Etsimme asiakasyrityksellemme Youredi Oy:lle IT-projektipäällikköä Espooseen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti mielenkiintoisen softan käyttöönottoprojektien parissa!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista IT-projektipäällikköä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme, Youredi Oy:ssä.

TYÖNKUVA

IT-projektipäällikkönä työskentelet itsenäisesti asiakasyrityksen käyttöönottoprojekteissa, jossa on 10-100 loppuasiakasta. Käytännössä käyt asiakkaiden kanssa järjestelmällisesti läpi Youredin softan käyttöön liittyvät prosessit teknisellä tasolla ja vastaat siitä, että projektin käyttöönotto onnistuu asiakkaalla sujuvasti. Tämä vaatii toisinaan softan konfigurointia asiakkaan järjestelmään koodauksen kautta.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • itsenäinen asiakastyöskentely softan käyttöönottoprojektien parissa
  • softan konfigurointi ja koodaus asiakkaiden järjestelmään tarvittaessa

Kiinnostuitko IT-projektipäällikön tehtävästä? Tämä positio tarjoaa mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi myös hyvät jatkomahdollisuudet yrityksessä!

VAATIMUKSET

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään sopiva IT-alan koulutus ja olet innostunut asiakasrajapinnassa työskentelystä. Sinulla on kokemusta asiakasprojekteissa työskentelystä sekä 1-2 vuotta koodauskokemusta joko työn tai vahvan harrastuneisuuden kautta. Tämän lisäksi MS-ympäristö on sinulle tuttu ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen ja pystyt hallitsemaan useita projekteja samaan aikaan.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-alan korkeakoulututkinto
  • työkokemusta asiakasprojekteissa työskentelystä
  • 1-2 vuotta koodauskokemusta
  • MS-ympäristön hyvä tuntemus
  • sujuvat kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi

Eduksi katsotaan myös erityisesti .NET-ohjelmointiosaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimukseen mukaan elokuun/syyskuun aikana

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk, työsuhteen aikana on mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: päivitetty 30.7.2015

Hae tehtävää: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/it-projektipaallikko/14958534

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi. http://www.academicwork.fi/ .

YRITYSKUVAUS
Youredin softa on integrointialusta, joka auttaa asiakkaita yhdistämään heidän ja toimittajien järjestelmät helpottaen esimerkiksi tavaravirtojen ja projektien hallintaa. Youredi on yksi harvoista suomalaisyrityksistä, jotka ovat Gartnerin Magic Quadrantissa. Lisätietoja voit lukea täältä: http://www.youredi.com/news-release-March-30-2015.