IT-Projektipäällikkö Espooseen

Haemme IT-alan asiantuntijaa kääntämään liiketoiminnan tarpeet korkealaatuisiksi sovelluspalveluiksi! Tehtävässä on mahdollisuus päästä kehittämään arkkitehtuuria ja suunnitella ratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Omaatko jo hieman kokemusta projektityöskentelystä ja haet jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää prosesseja ja oppia uutta? Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden haettua paikkaa, joten lue lisää ja hae paikkaa pikimmiten!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista IT-Projektipäällikköä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkaamme web- ja mobiilipalveluiden kehittämisessä ja parhaiden käytäntöjen tuomisessa siihen. Työskentelet ratkaisujen suunnittelun parissa. Pääset kehittämään arkkitehtuuria, osallistumaan suunnittelupäätöksiin ja parantamaan entuudestaan asiakkaamme kehitysprosesseja. Toimit liiketoiminnan ja sovelluskehityksen yhdistävänä linkkinä ja käännät liiketoiminnan tarpeita korkean laadun palveluiksi. Tulet työskentelemään sekä sisäisten, että ulkoisten tuotekehitysryhmien kanssa. Pääset työskentelemään kovien ammattilaisten tiimissä, jossa vallitsee rento tekemisen ilmapiiri.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osoittaa oman ammattitaitosi ja kehittää osaamistasi edelleen. Asiakkaamme tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvaa ja päästä kehittymään osana kovien ammattilaisten tiimiä!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on korkeakoulututkinto (AMK/DI) tietotekniikasta tai vastaavalta alalta. Ymmärrät Agilea kehitystä ja sinulla on osaamista web- ja mobiilipuolen sovelluskehittämisestä. Sinulla on vahva oppimisen ja kehittämisen halu ja olet kerryttänyt jo kokemusta projektityöskentelystä. Sovellusarkkitehtuuri on sinulle tuttua, ja hallitsetkin ohjelmistokehityksen sen verran vahvasti, että pystyt omaksumaan uusia teknologioita ja ymmärrät laadukkaat ratkaisut nopeasti. Persoonana olet aktiivinen ja itseohjautuva, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva koulutustausta (AMK/DI)
  • Kokemusta projektityöskentelystä
  • Vahva into uuden oppimiseen ja kehittämiseen
  • Ymmärrys agilesta kehittämisestä (Jira & Confluence)
  • Osaamista web- ja mobiilipuolen sovelluskehittämisestä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
    Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on työkokemusta sovellusarkkitehtuurin parissa

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/it-projektipaallikko-espooseen/15006034

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakkaamme on suuri ja kansainvälisesti tunnettu energia-alan yritys.