IT-tukihenkilö Espooseen

Onko sinulla vahvaa osaamista Microsoft-teknologioista ja haluaisit päästä toimimaan IT-tukihenkilön monipuolisissa tehtävissä? Suhtaudutko työhösi innolla ja haluat toimia tiimissä, jossa ollaan valmiita auttamaan ja tukemaan toisia? Academic Work etsii nyt IT-tukihenkilöä Sitowiselle Espooseen. Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, tämä paikka voi olla juuri sitä, mitä olet etsinyt!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista IT-tukihenkilöä Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Sitowiselle.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisesti IT-tuen erilaisten tehtävien parissa osana konsernin Espooseen keskitettyä tietohallintoyksikköä. Tulet työskentelemään tiiviisti tiimissä, jossa toisia tuetaan hyvässä hengessä ja tartutaan innolla myös oman vastuualueen ulkopuolelta tuleviin haasteisiin.

Työtehtäviisi kuuluu:

IT-käyttäjätuki ja -opastus
Työasemien tilaaminen ja vastaanottaminen
Laite- ja sovellusasennukset ja versiopäivitykset
Huoltoselvitykset ja huoltoon lähettäminen
Puhelinlaitteiden ja -liittymien hallinnointi
Tehtävä tarjoaa huipputiimin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi erittäin hyvät henkilöstöedut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on ennen kaikkea oikea asenne ja todellinen halu tehdä töitä! Sinulla ei mene haastavienkaan tehtävien edessä sormi suuhun vaan olet oikea tekijätyyppi, jolla on IT-alan koulutus (esim. datanomi) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä. Microsoft-teknologiat ovat sinulle myös erittäin tuttuja. Olet ahkera, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Siedät hyvin painetta ja hoidat työsi ammattimaisella ja palveluhenkisellä otteella kommunikoiden aina asiakaslähtöisesti. Haluat kehittää ja kehittyä sekä viedä asiat kunnialla päätökseen.

Etsimällämme henkilöllä on:

IT-alan koulutus (esim. datanomi)
Aiempaa kokemusta IT-tukihenkilön tai IT-alan tehtävistä
Oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen työote
Yllä mainittujen tehtävien lisäksi tulet olemaan mukana erinäisissä kehityshankkeissa työasemapuolella. Työaika on arkisin kello 8-16 välillä ja toimisto sijaitsee Espoon Tapiolassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista suunnitteluohjelmista (Trimble, Autodesk) ja/tai AV-laitteista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.9.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Heillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

HAE TÄÄLTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/it-tukihenkilo-espooseen/14994158