Itsenäiseen työhön kykenevä ohjelmistokehittäjä espooseen

Haluatko työskennellä kokeneen tiimin kanssa osana teollisuusalan yritykselle tehtävää projektia? Etsimme asiakasyrityksellemme Restbyte Oy:lle Ohjelmistokehittäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä sopii sinulle, mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja sinulta löytyy jonkin verran osaamista Javasta ja ohjelmistokehitykseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä osana kokenutta tiimiä ja lisäksi pääset syventämään omaa osaamistasi ja oppimaan uutta. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Ohjelmistokehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Restbyte Oy:lle.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä toimenkuvaasi kuuluu toimia web-pohjaisen ohjelmiston kehittämistehtävissä osana kokenutta tiimiä. Kyseessä on teollisuusalan yritykselle tehtävä pitkäaikainen projekti, joka tulee jatkumaan vielä useamman vuoden ajan. Tulet työskentelemään viiden hengen kokeneessa tiimissä, jossa pääset oppimaan uutta tulevien kollegojesi avulla. Tiimissä käytettäviä teknologioita ovat Java, JavaScript, React ja Node.js. Työskentely tapahtuu asiakkaan toimistolla Espoossa.

Työtehtäviisi kuuluu:

-Web-pohjaisen ohjelmiston kehittäminen

-Asiakasprojektissa tai -projekteissa työskentely

Tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden oppia ja kehittyä ohjelmistokehittäjänä osana joustavaa ja asiantuntevaa tiimiä, sekä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Tämän lisäksi hallitset Javan ja JavaScriptin. Sinulla saattaa olla kertynyt kokemusta Reactista ja funktionaalisesta ohjelmoinnista. Olet etsimämme henkilö, jos innostut projektinomaisista tehtävistä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot niin suomeksi kuin englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta

-Javan hallitseminen

-Itsenäinen työskentelyote ja ongelmanratkaisukyky

-Halu kehittyä ja oppia uutta

-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös oma aktiivisuus ja harrastuneisuus ohjelmistokehittämisen parissa. Omat ohjelmointiprojektit tai GitHub-tili kannattaa mainita CV:ssä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.8.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla linkkiä työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Restbyte on koodareiden perustama ohjelmistoalan konsultointiin keskittynyt yritys, joka tekee modernia sovelluskehitystä frontendistä backendiin ja mobiilialustoihin. Restbytellä toteutetaan verkkosovelluksia Node.js, Python, PHP ja Scala sovellusalustoilla. Restbyte tarjoaa täysimittaista verkkosovelluskehitystä ja konsultointipalveluita yrityksille ja yksityisasiakkaille. Restbytellä tartutaan kiinnostuneina haastavampiinkin projekteihin, niiden koosta riippumatta.

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/itsenaiseen-tyohon-kykeneva-ohjelmistokehittaja-espooseen/15012450