iTunes Linuxille

Moro. Meikäläisellä on vähän ongelmia ladata iTunes ohjelmaa Linux Ubuntu käyttöjärjestelmään. Googlen kautta yritin ettiä mahollisimman hyviä ohjeita siihen, mutta ei oikeen tärpännyt. Voisiko joku ystävällinen kertoa selkeät ohjeet siihen miten ladata iTunes Linuxille. Käsittääkseni pitää ennen iTunesin latausta ladata jokin ohjelma joka sallii iTunesin käytön Linuxilla jne jne… Kiitti etukäteen! :slight_smile:

Lataa play on linux http://www.playonlinux.com/en/. Sieltä löytyy iTunes 7.

Vikkarin puolella käytin iTunes:a, mutta Mediakoneen (TV) siirryttyä ei ole tullut yhtään ikävä iTunes:a TV-käytössä (sen kaatuilua, latausten katkeamista, jäätymistä). Varsinkin uusimmat iTunes päivitykset = elefantti kasvoi dinosaurukseksi, jossa lastentauteja…

Miro tuntuu selvästi paremmalta popcast:lle (käytän lähinnä tv-kasta.fi:ta ulkomailta epävarman yhteyden päästä). Musaa en ole vielä ihmetellyt (kaikki musiikki (surkealla HPMediaVault (linux) -palvelimella, jonne pitäisi päästä “millä tahansa”

Onko iTunes tosiaan parempi / stabiilimpi / vaivan arvoinen Linux-puolella(kaan)?

nm. Talossa ei yhtään mäkkiä (ml. iPod) :wink:

Miten ladataan kun tarjoaa jotain oletuspakettia hallintaan, meillä on synaptic?

Tuulinen

[quote=“Tuulinen, post:4, topic:1141”]Miten ladataan kun tarjoaa jotain oletuspakettia hallintaan, meillä on synaptic?

Tuulinen[/quote]

Valitse sivulta: http://www.playonlinux.com/en/download.html oikea levitysversio. jos avaat synapticillä, niin se asentuu suoraan. Sehän kait on mitä halutaan?


Eero