Jakelupaketit -osioon lisäys

tervehdys, huomasin, että netissä on Chakra -linux olemassa. Saisiko sen mahdollisesti jakelupaketit -osioon. Osoite on http://chakra-project.org/

T: Markus :slight_smile:

Moro kaima,

Charastakin voi keskustella tässä jakelupaketit-osiossa oikein hyvin. Jos näyttää että siitä on paljon keskustelua, niin sille voi luoda oman alifoorumin, mutta turhahan sellainen on laatia jos keskustelua ei ole.

Linux-jakeluja on yli 500, joten jos jakelu ei merkittävästi poikkea jostakusta muusta, lienee sille turha luoda omaa keskusteluaan.
http://lwn.net/Distributions/
Lähtökohtaisesti Linux-jakelut eivät laajemmin poikkea toisistaan. Joskus jakeluissa on ihan omia konfigurointiohjelmia, mutta muuten kaikki ovat ihan samoja Linux-kerneliin perustuvia, joiden ympärille on rakenneltu työpöydät (ikkunamanagerit) sekä soveltuvat ohjelmat.
http://linux.fi/wiki/Luokka:Jakelut
Fedora-alueelle foorumissa on oma tilauksensa, sillä Fedoralle ei ole omaa suomenkielistä aluetta Fedora.suomi.eu:n lopetettua oman fooruminsa.
http://fedorasuomi.eu
Korjaus: FedoraSuomi:lla on yhä keskustelualue, mutta hieman hiljainen :frowning:
http://fedorasuomi.eu/keskustelu/
Fedora näet on (mahdollisesti) merkittävimmän kaupallisen RedHat Inc:in tukema avoin ja ilmainen, ensisijaisesti työpöytäkäyttöön tarkoitettu jakelu.