Järjestelmäasiantuntija Linux-ympäristöön

Oletko Linux-osaaja, joka etsii mahdollisuutta päästä näyttämään kykynsä ja kehittämään niitä monipuolisten tehtävien parissa? Onko sinulla can do-asenne kohdallaan? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme järjestelmäasiantuntijaa Linux-ympäristöön. Mikäli koet, että paikka voisi olla juuri sinun mahdollisuutesi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Linux-järjestelmäasiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksellemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi.
TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana infrakehitykseen keskittynyttä projektitiimiä, jonka tehtävänä on rakentaa ja kehittää asiakkaan Linux-pohjaista alustaa. Tulet pääasiallisesti työskentelemään uuden version asennusten automatisoinnin parissa sekä huolehtimaan uusien ominaisuuksien testauksesta. Tehtäviisi kuuluu myös järjestelmän käyttöönottoa ja ylläpitoa sekä ongelmatilanteiden selvittämistä. Projektissa on mukana kaksi tiimiä ja tarkemmat vastuualueet sovitaan tiimien välillä.

Oletko kiinnostunut työskentelemään joustavasti mielenkiintoisten tehtävien parissa ja kasvamaan asiakasyrityksemme mukana? Tehtävä tarjoaa erityisen position lisäksi monipuolisen toimintaympäristön sekä mahdollisuuden työllistyä yrityksen sisällä myös muihin projekteihin!

VAATIMUKSET

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta Linux-ympäristön administroinnista harrastusten tai jopa työkokemuksen kautta. Kommunikoit vahvasti sekä suomeksi että englanniksi ja omaat aikaansaavan can do-asenteen. Olet ennen kaikkea kiinnostunut Linux-ympäristöstä sekä innokas ja motivoitunut oppimaan uutta, mikä sujuukin sinulta vaivattomasti.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Aikaisempaa kokemusta Linux-ympäristön palvelinpuolesta
  • Soveltuva koulutustausta
  • Innokas can do-asenne
  • Vahvat Suomen ja Englannin kielen taidot
  • Kiinnostusta kehittyä alalla

Projektissa sovelletaan Agilen ja DevOpsin metodeja ja käytössä asiakkaallamme on Red Hat Linux.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Projekti

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 2.12.2015

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta osoitteessa:

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jarjestelmaasiantuntija-linux-ymparistoon/14964240

Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme kuuluu maanosan johtaviin tallennusintegraattori ja pilvi-infran toteuttajiin. Yrityksen tavoitteena on auttaa asiakasorganisaatioita vähentämään kuluja ja riskejä sekä tarjoamaan joustavia ja turvallisia IT-palveluita.