Järjestelmäasiantuntija Web-sovellusten pariin, Technopolis Oyj

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa web-sovellusten pariin vahvistamaan Technopoliksen IT-osastoa. Pääset suunnittelemaan ja hallinnoimaan vaatimuksia, kehittämään prototyyppejä sekä hallinnoimaan suoritusanalyysia ja budjetointia yhdessä muiden yksiköiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Mikäli olet aikaisemmin ollut mukana web- tai mobiilisovellusten kehittämisprojekteissa sekä omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

ABOUT THE ROLE
Academic Work etsii kokoaikaista Järjestelmäasiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Technopolis Oyj:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

JOB DUTIES
Päävastuullasi on web-sovellusten kehittäminen ja liiketoiminnan jatkuvuus, mukaan lukien varausjärjestelmä, ServiceNow-palvelu ja itsepalveluportaali. Toimit osana tuoteomistajista ja järjestelmäasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, joka on vastuussa liiketoiminnan sovelluksista ja -alustoista. Tiimisi toimii läheisessä yhteistyössä myös muiden liiketoimintayksiköiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtäväsi tulevat koostumaan suunnittelusta vaatimusten hallintaan, prototyyppien kehittämisestä testaukseen sekä suoritusanalyysistä budjetointiin riippuen omasta osaamisestasi ja mieltymyksistäsi.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Web-sovellusten kehittäminen, mukaan lukien varausvarausjärjestelmä, ServiceNow-palvelu ja itsepalveluportaali
  • Tiivis yhteistyö muiden liiketoimintayksiköiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Suunnittelu ja vaatimusten hallinta
  • Prototyyppien ja testauksen kehittäminen
  • Suoritusanalyysit ja budjetointi

Tehtävä tarjoaa tilaisuuden toimia tiiviissä kansainvälisessä tiimissä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin ja organisaation työskentelytapoihin. Technopolis hyödyntää toiminnassaan nykyaikaisia teknologioita ja ketteriä menetelmiä.

WE ARE LOOKING FOR
Ideaalihakijallamme on vahva asiakaspalveluasenne kaikkia sidosryhmiä kohtaan sekä olet aina valmis antamaan kaikkesi ylittääksesi asiakkaan odotukset. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet valmis työskentelemään tavoitteiden saavuttamiseksi, toteuttamaan muutoksia sekä luomaan uusia innovaatioita. Pystyt hahmottamaan suuria kokonaisuuksia ja tekemään pitkän aikavälin tavoitteisiin perustuvia päätöksiä. Sinulle on kertynyt jo hieman kokemusta web- tai mobiilisovellusten kehittämisestä joko tekniseltä tai taloudelliselta puolelta. Sinulla on myös ymmärrystä ketteristä menetelmistä kehittäjän, tuoteomistajan tai Scrum Masterin tehtävien kautta, ja olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Relevantti koulutustausta (Esim. kauppatieteet)
  • Kokemusta web- tai mobiilisovellusten kehittämisestä
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä
  • Sujuva englannin kielen taito ja hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Hae paikkaa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jarjestelmaasiantuntija-websovellusten-pariin-technopolis-oyj/15014383

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [esp01@academicwork.fi](mailto: esp01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

CLIENT INFORMATION
Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Technopolis Oyj (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin.