Järjestelmäasiantuntija

Omaatko vahvan osaamisen Microsoft-teknologioista ja haluaisit päästä toimimaan järjestelmäasiantuntijan monipuolisissa tehtävissä? Suhtaudutko työhösi innolla ja haluat toimia tiimissä, jossa ollaan valmiita auttamaan ja tukemaan toisia? Academic Work etsii nyt Järjestelmäasiantuntijaa Sito Oy:lle Espooseen. Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, tämä paikka voi olla juuri sitä, mitä olet etsinyt!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Sito on infran, liikenteen, logistiikan, maankäytön, ympäristön ja digitaalisten palveluiden moniosaajayritys. Lähes 500 asiantuntijaamme tarjoavat mutkatonta palvelua ja korkealuokkaista suunnittelua kymmenellä paikkakunnalla. 15 palvelualuettamme ja monipuoliset palvelumme kattavat suunnittelun kaikki vaiheet ja osatehtävät strategisesta konsultoinnista konkreettiseen projektinhallintaan. Meidän kanssamme haastavatkin projektit onnistuvat.

Academic Work etsii Sito Oy:lle kokoaikaista Järjestelmäasiantuntijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Sito Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi.
TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisesti järjestelmäylläpidon erilaisten tehtävien parissa osana konsernin Espooseen keskitettyä tietohallintoyksikköä. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa vastuu palvelinympäristön ylläpidosta ja hallinnasta. Tulet työskentelemään tiiviisti tiimissä, jossa toisia tuetaan hyvässä hengessä ja tartutaan innolla myös oman vastuualueen ulkopuolelta tuleviin haasteisiin.

Tehtävä tarjoaa huipputiimin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi erittäin hyvät henkilöstöedut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet!

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on ennen kaikkea oikea asenne ja todellinen halu tehdä töitä! Microsoft-palvelinkäyttöjärjestelmät ja -teknologiat ovat sinulle erittäin tuttuja, ja omaat VMware-osaamista sekä hallintakokemusta virtuaali- ja varmistusympäristöistä. Olet ahkera, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Siedät hyvin painetta ja hoidat työsi ammattimaisella ja palveluhenkisellä otteella kommunikoiden aina asiakaslähtöisesti. Haluat kehittää ja kehittyä sekä viedä asiat kunnialla päätökseen.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-puolen koulutus
  • Noin 2-5 vuotta kokemusta järjestelmäasiantuntijan tehtävistä
  • Vahva osaaminen Microsoft-teknologioista (Active Directory, Exchange, Lync, SCCM, SQL server)
  • Varmistus- ja virtuaaliympäristöjen hallintakokemusta (VMware, Veeam)
  • Vahvaa halua oppia uutta, kehittää ja syventää omaa teknologiaosaamista
  • Sujuvat kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Hyvää projekti- ja tiimityöskentelyosaamista

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista suunnitteluohjelmista sekä ohjelmistojen lisensointimalleista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.8.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jarjestelmaasiantuntija/14959790

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Sito on infran, liikenteen, logistiikan, maankäytön, ympäristön ja digitaalisten palveluiden moniosaajayritys.