Järjestelmäkehittäjä

Academic Work etsii kokoaikaista järjestelmäkehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työnkuva

Tässä tehtävässä olet mukana mittavan järjestelmän kehityksessä. Tehtäväsi on alkuun luoda ja valita sopivia kehitysympäristöjä erilaisille järjestelmille ja rajapinnoille. Jatkossa kehitystyöttä työskentelet itsenäisesti Open Source menetelmillä. Esimerkiksi MySQL ja Java tulevat olemaan työkalujasi. Tulet kehittämään back-endiä ja tietokantoja sekä otat kantaa käyttöliittymäratkaisuista. Tehtävä on itsenäinen ja sinun tulee kyetä tuottamaan itsenäisesti koodia. Osallistut myös osaamisesi mukaan järjestelmien ylläpitoon ja määrittelyihin.

Oletko kiinnostunut järjestelmäkehittäjän tehtävästä? Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan tulevaan työympäristöösi ja käytettäviin työkaluihin.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on pari vuotta työkokemusta sovelluskehityksestä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti Open Source menetelmillä ja sinulla on Full-stack osaamista. Sinulla on ymmärrystä käyttöliittymistä sekä tietokannoista ja Java –maailma on sinulle tuttu. Osaat suunnitella ja tehdä itse sopivia ratkaisuja kehittämistyössä. Viihdyt asiakastyössä ja haluat kasvaa ja kehittyä sovelluskehityksessä. Luonteeltasi olet joustava sekä ongelmanratkaisukeskeinen.

Etsimällämme henkilöllä on:
Pari vuotta työkokemusta sovelluskehityksestä
Vahvaa osaamista Open Source –menetelmistä
Full-stack osaaminen
Ymmärrystä käyttöliittymistä ja tietokannoista sekä Javasta, Pythonista tai MySQL:sta

Eduksi katsomme:
Osaamista Windows- ja Linux palvelimien ylläpidosta
Tietoverkkojen tuntemusta
Kokemusta turvallisuusalan järjestelmistä

Aloitus: Vuodenvaihteessa

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.11.2014

Hae tehtävään: https://www.academicwork.fi/jobad/jarjestelmakehittaja/14952017

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakkaamme Responda 113 on uusi suomalainen yritys, joka tarjoaa yksityisen hälytyskeskuksen palveluita. Yrityksen tavoitteena on tarjota älykkäitä ratkaisuja eri sensorien yhdistämiseen.