Järjestelmäkonsultti (Taloushallinto)

Academic Work etsii asiakkaalleen Efima Oy:lle kokoaikaista järjestelmäkonsulttia Helsinkiin. Tämä on mahtava tilaisuus esimerkiksi henkilölle, jolla on pari vuotta taloushallinnon työkokemusta ja järjestelmänäppäryyttä, päästä työskentelemään mielenkiintoisten käyttöönottoprojektien parissa.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista järjestelmäkonsulttia Helsinkiin.

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään konsulttina ostolaskujen kierrätysjärjestelmän käyttöönottoprojekteissa Efiman asiakkaiden kanssa. Tulet perehtymään asiakkaiden tarpeisiin, jonka pohjalta asiakkaalle valitaan parhaat mahdolliset järjestelmäratkaisut. Sinun tehtävänäsi tulee myös olemaan järjestelmäratkaisujen käyttöönotosta, testauksesta, loppukäyttäjäkoulutuksesta ja toimivuudesta huolehtiminen. Tehtävään tullaan antamaan kattava perehdytys.

Oletko kiinnostunut järjestelmäkonsultin työstä? Tämä on hieno mahdollisuus uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle päästä työskentelemään osaavien kollegoiden kanssa!

VAATIMUKSET

Ideaalihakijamme on esimerkiksi pari vuotta taloushallinnon työkokemusta hankkinut henkilö, jolta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tutkintosi voi olla esimerkiksi kaupalliselta tai IT-alalta. Taloushallinnon prosessien käytännön ymmärtäminen on tärkeää. Olet hankkinut osaamista ja ymmärrystä, esim. taloushallinnon työtehtävissä. Työ on asiakastyötä, joten toivomme, että sinulla on näyttöä asiakastyössä menestymisestä. Sinulla on myös järjestelmänäppäryyttä ja mahdollisesti ymmärrystä järjestelmien käyttöönottoprojekteista, tai kokemusta järjestelmien pääkäyttäjänä. Etsimme henkilöä, joka motivoituu asiantuntijatehtävistä ja haluaa palavasti toimia konsulttina. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Luonteeltasi olet utelias ja luova henkilö, jolta löytyy myös halua työskennellä asiakasrajapinnassa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • Taloushallinnon prosessien ymmärrys
  • Järjestelmänäppäryys
  • Motivaatiota konsultatiiviseen asiakastyöhön
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Kunnianhimoa menestyä työssään
  • Halua työskennellä asiakasrajapinnassa

Ostolaskujen käsittelyjärjestelmien osaaminen sekä aikaisempi kokemus taloushallinnon tietojärjestelmien käyttöönotosta katsotaan tässä tehtävässä eduksi.

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 08.04.2015

Hae tehtävään: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jarjestelmakonsultti-taloushallinto/14949189

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin tai lähettämääsi hakemukseen liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön Tomi Erävaaralle hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Efima kehittää suurten ja keskisuurten yritysten taloushallintoa ja liiketoimintaprosesseja. Tarkoituksenmukaiset ratkaisut rakennetaan asiakkaan liiketoimintatavoitteiden pohjalta vahvalla taloushallinnon prosessi- ja järjestelmäosaamisella sekä yli kymmenen vuoden kokemuksella pilvipalveluista ja sähköisestä taloushallinnosta. Efiman valikoimaan kuuluvat konsultointi, ulkoistus ja pilvipalveluina tarjottavat ohjelmistot.