Java developer helsinkiin!

Omaatko ylemmän korkeakoulututkinnon IT-alalta? Hallitsetko hyvät perusteet Javasta sekä jo hieman aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnista? Mikäli vastasit kyllä, niin jatka lukemista. Etsimme nyt asiakkaallemme kokoaikaista Java Developeria Helsinkiin!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Java Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi.

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä osallistut osana 15 hengen tiimiä suurten julkisen sektorin operatiivisten järjestelmien ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Järjestelmät on toteutettu Javalla. Alkuun työtehtäväsi sisältävät testaamista, joka on käytännössä testien kirjoittamista. Osaamisesi kehittyessä pääset enemmän mukaan järjestelmien jatkokehitykseen. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa sinulla on tukena kokeneita kehittäjiä. Tiimeissä työskentelytapana on käytössä Scrum.
Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään osaavien kollegoiden tukemana. Lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä isossa kansainvälisessä yrityksessä, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet.

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on ylempi korkeakoulututkinto IT-alalta (DI/muu ylempi korkeakoulututkinto), tai opinnot hyvin loppuvaiheessa, sekä hyvät perusteet Javasta hallussa. Ideaalihakijallamme on myös jo hieman aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös teknisen osaamisen lisäksi sosiaalisia taitoja sekä halua työskennellä ihmisten kanssa. Lisäksi etsimme henkilöä, jolla on aito palo Java ohjelmointiin sekä halua kasvaa ja kehittyä positiossa. Kaikilta hakijoilta vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Ylempi korkeakoulututkinto IT-alalta
  • Hyvät perusteet Javasta
  • Aikaisempaa ohjelmoinnin työkokemusta
  • Innostunut asenne ja halu oppia sekä kehittyä

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.10.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/java-developer/14962220

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen IT-palveluyritys, joka toimittaa ratkaisuja ja palveluita asiakkailleen, auttaakseen heitä kehittämään omaa kilpailukykyään.