Java-kehittäjä Insta DefSec Oy:lle

Tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus päästä pitkäaikaiseen ohjelmistokehitysprojektiin, jossa pääset antamaan oman panoksesi yhteiskunnan turvallisuuden varmistamiseen. Asiakkaamme Insta DefSec Oy on arvostettu yritys alallaan sekä pidetty työnantaja, jossa pääsee työskentelemään ainutlaatuisten turvallisuus- ja puolustusteknologiaan liittyvien järjestelmien parissa ammattitaitoisissa tiimeissä. Java-kehittäjä, tätä tilaisuutta et halua ohittaa!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Java-kehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Insta DefSec Oy.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään pitkäaikaisessa projektissa ja pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä projektin ohjelmistokehityksen parissa. Toteutettu järjestelmä on jo tuotannossa ja pääasialliset työtehtävät liittyvät jatkuvaan tuotteen kehittämiseen, asiakasympäristön erilaisten ongelmien ratkaisemiseen, uusien versioiden käyttöönottoon sekä uusien tuoteominaisuuksien tuottamiseen. Tulet työskentelemään pääasiassa back end -koodauksen parissa.

Tulet olemaan osa kokeneista alan ammattilaisista koostuvaa n. seitsemän henkilön tiimiä, jonka myötä saat osaavan projektitiimin työsi tueksi. Projekti toteutetaan ketterillä menetelmillä projektitiimin tiivillä yhteistyöllä hyödyntäen vahvasti esimerkiksi vertaiskastelmointeja. Projektissa työskennellään mm. näillä teknologioilla: OSGi, Spring, Hibernate, PKI, Oracle-tietokannat, Karaf, Ansible, Linux ja Robot framework.

Insta DefSec Oy tekee paljon yhteistyötä korkean turvallisuustason omaavien organisaatioiden kanssa, joten projektien myötä tulet työskentelemään laajojen turvallisuuteen liittyvien ohjelmistojärjestelmien parissa.

Yritys tarjoaa hyvän työilmapiirin lisäksi modernit työtilat ja loistavat etenemismahdollisuudet! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden edetä niin ohjelmistokehittäjän roolissa kuin muihin tehtäviin merkittävän ja suuren yrityksen sisällä. Heillä viihdytään erittäin hyvin ja moni on tullut taloon työuransa alkuvaiheessa ja päässyt luomaan juuri itselle kiinnostavaa työuraa!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva koulutustausta ja osaamista Java-ohjelmoinnista. Osaaminen on voinut karttua joko työtehtävien tai harrastuneisuuden parista – tärkeintä on, että pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti Javalla. Työtä tehdään ketterillä menetelmillä, joten tiimityön pitää luonnistua ja sinun tulee olla valmis sparrailemaan ratkaisujasi kollegoiden kanssa. Sinulla on vahva halu kehittyä ja oppia uutta sekä huolellinen työote. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva koulutustausta
  • Osaamista Java-ohjelmoinnista
  • Hyvät tiimityötaidot
  • Halu kehittyä ja oppia uutta
  • Sujuva suomen kielen taito

Valitulle henkilölle tullaan tekemään asiakasyrityksemme puolesta turvallisuusselvitys ennen työn aloitusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen tämän jälkeen

Paikka: Sarankulma, Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Insta DefSec Oy on suomalaiseen perheyritykseen, Insta Groupiin kuuluva turvallisuuden ja toimintavarmuuden korkeateknologiayritys sekä riippumaton ja kokenut yhteiskunnan turvallisuuden varmistaja. Osaamisemme ydintä ovat puolustusratkaisut, hätä- ja hälytyskeskusratkaisut sekä kyberturvallisuus.

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/javakehittaja-insta-defsec-oylle/15021892