Java-kehittÄjÄ karttapalveluiden sovelluskehitys- ja yllÄpitotehtÄviin

Oletko yhteistyökykyinen, tarkka sekä innokas Java ja Linux-osaaja, joka etsii uusia haasteita? Academic Work hakee Java-kehittäjää sovelluskehitys- ja ylläpitotehtäviin työskentelemään Geoserver palvelimien kanssa asiakasyrityksellemme Helsinkiin!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Java-kehittäjää karttapalveluiden sovelluskehitys ja ylläpitotehtäviin Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA

Asiakasyrityksemme rakentaa hyvässä yhteistyössä asiakkaidensa ja globaalisti muiden älyliikenteen osaamiskeskusten kanssa innovatiivisia ja ekologisesti kestäviä ratkaisuja, jotka yhdistävät uusimpia mobiili-, internet- ja karttapalveluita sekä GPS-tietoa.
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään mobiili- ja älyliikenteen ratkaisujen parissa. Pääsääntöisesti työskentelet Java-sovelluskehityksen ja Geoserverin ylläpidon parissa yrityksen omissa tiloissa. Tämän lisäksi työ sisältää jonkin verran asiakkaiden tiloissa tapahtuvaa työtä, pääosin heidän avustamistaan omien vastaavien setuppiensa kanssa. Hoidat Geoserverin ylläpitoa ja kykenet myös ohjelmoimaan Javalla uusia moduuleja.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Java sovelluskehitys
  • Geoserver ylläpito

Oletko kiinnostunut kyseisestä työtehtävästä? Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden paikkatiedosta kiinnostuneelle Java ja Linux-osaajalle!

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tietotekninen koulutus (AMK/DI) ja työelämästä tai opinnoista ja harrastuksista hankittu muutaman vuoden kokemus Javan ja Linuxin parissa työskentelystä. Jos olet innokas linux-serveriharrastaja ilman valmistumisen jälkeistä työkokemusta ja osaat ohjelmoida javalla, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Harrastuneisuudellasi ja innokkuudellasi voit korvata työkokemuksen puutetta. Jos olet vahva java-kehittäjä, toivomme että sinulla on jonkin verran kokemusta linux serverien ylläpidosta ja motivaatiota tehdä myös niitä tehtäviä. Tämän lisäksi kokemus paikkatietoinformaatiojärjestelmistä lasketaan eduksi. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä halua oppia uusia asioita, hyviä yhteistyötaitoja unohtamatta. Mikäli tunnistit itsesi näistä, hae tehtävää heti!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tietotekninen koulutus AMK/DI
  • Vahva Java-osaaminen
  • Kokemusta Linux-palvelimien ja varusohjelmistojen ylläpitämisestä
  • Erittäin hyvä suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Kesäkuu 2015

Työmäärä: Kokoaika, mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.5.2015

Hae:https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/java-kehittaja-karttapalveluiden-sovelluskehitys-ja-yllapitotehtaviin/14956963

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on jo pitkään Suomessa toiminut kansainvälinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita ja tukea erilaisten liiketoimintaprosessien sekä IT:n kehittämiseen. Kyseessä on vahva ja kasvava yhtiö, joka yhdistää paikallisuuteen kansainvälisen osaamisen.