Java -kehittäjä käyttöliittymäohjelmoinnin pariin

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva ohjelmistokehittäjälupaus, joka etsii työtä käyttöliittymäohjelmoinnin parissa? Etsimme asiakkaallemme Java -kehittäjää Espoon Leppävaaraan.

Academic Work etsii Java- kehittäjää Espooseen! Kyseessä on kokoaikainen työsuhde.

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Työnkuva

Tässä tehtävässä työskentelet erilaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa talous- ja henkilöstöhallinnon sovelluksen suunnittelussa ottaen vastuuta erityisesti käyttöliittymäohjelmoinnista. Pääset työskentelemään sekä lyhyissä muutosprojekteissa että pitkän linjan kehitysprojekteissa. Työssäsi hyödynnät erityisesti Java- ja JSP -teknologioita.

Tehtävä tarjoaa ohjelmistokehityksestä kiinnostuneelle IT- alan ammattilaiselle loistavan mahdollisuuden kehittyä nuorekkaassa ja osaavassa tiimissä. Matalan organisaatiorakenteen ansiosta sinulla on myös mahdollisuus aidosti vaikuttaa yrityksen menestykseen ja omaan kehitykseesi.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus. Odotamme sinulta osaamista Java- ja JSP -teknologioista. Sinulla on jo 1-2 vuotta ammatillista kokemusta esimerkiksi sovelluskehityksestä Javalla ja haluat jatkaa kehittymistä käyttöliittymäpuolella. Lisäksi olet kartuttanut kokemusta web-tekniikoista esimerkiksi oman harrastuneisuuden kautta. Työntekijänä olet kehittymishaluinen ja työskentelet luontevasti sekä yksin että tiimissä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Olet siis etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • Soveltuva opintotausta (esim. IT-tradenomi, insinööri tai DI)
  • Noin 1-2 vuotta työkokemusta Java -ohjelmoinnista sekä JSP -osaamista
  • Aito kiinnostus käyttöliittymäohjelmointiin sekä osaamista web-teknologioista esim. harrastuneisuuden kautta
  • Kehittymishaluinen ja innokas asenne työhön
  • Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kyky työskennellä myös itsenäisesti
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme myös HR- ja taloushallinnon ohjelmien tuntemusta käyttäjätasolla. Jos olet siis joskus työskennellyt esimerkiksi laskutuksen parissa, kannattaa se ehdottomasti mainita hakemuksessasi.

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo, Leppävaara

Palkka: Sopimuksen mukaan

Päivitetty: 14.4.2015

Hae nyt: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-java-kehittajaa-kayttoliittymaohjelmoinnin-pariin/14954601

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakkaamme on kotimainen henkilöstö- ja taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Espoossa.