Java-kehittÄjÄ kesÄtÖihin

Academic Work etsii asiakasyritykselleen määräaikaista kesätyöntekijää kevääksi ja kesäksi mobiili- ja karttapalveluiden back-end tehtäviin! Työtehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet innokkaalle Java-osaajalle ja mahdollisuuden jatkaa tehtävässä osa-aikaisena myös syksyllä.

Academic Work etsii kokoaikaista Java-kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työnkuva

Tässä työtehtävässä tulet työskentelemään mobiili- ja karttapalveluiden back-end ylläpitotehtävissä asiakasyrityksessämme. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, joka tukee omaa kehittymistäsi. Kykenet oma-aloitteisesti hoitamaan tehtäviä ja haluat oppia uutta!

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Mobiili ja karttapalveluiden ylläpitotehtävät
  • Työssäsi käytät Javaa ja SQL:ää.

Työtehtävä tarjoaa loistavan kehittymismahdollisuuden oma-aloitteiselle ja innokkaalle Java-osaajalle!

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva tietotekninen koulutus. Olet esimerkiksi keski-/loppuvaiheen AMK/DI – opiskelija. Sinulla on aiempaa kokemusta Javan ja SQL:n käytöstä esimerkiksi koulun tai harrastuneisuuden kautta. Eduksi lasketaan, mikäli hallitset perusteet monialustaisten mobiilisovellusten kehittämisestä. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä halua oppia uusia asioita, hyviä yhteistyötaitoja unohtamatta. Mikäli tunnistit itsesi näistä, hae tehtävää heti!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tietotekniikan opiskelija (AMK/DI)
  • Kokemusta Javasta sekä SQL:stä
  • Erittäin hyvä suomen kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on hallussa perusteet monialustaisten mobiilisovellusten kehittämisestä (PhoneGapista). Myös alan harrastuneisuus lasketaan tässä työtehtävässä eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 31.8.2015 saakka, mahdollisuus jatkoon osa-aikaisena

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.5.2015

Hae: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/java-kehittaja-kesatoihin/14956974

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakasyrityksemme on jo pitkään Suomessa toiminut kansainvälinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita ja tukea erilaisten liiketoimintaprosessien sekä IT:n kehittämiseen. Kyseessä on vahva ja kasvava yhtiö, joka yhdistää paikallisuuteen kansainvälisen osaamisen.