Java-kehittäjä uniikin järjestelmän pariin

Onko sinulla kiinnostusta työskennellä haastavien ja vastuullisten Java-kehitystehtävien parissa? Etsimme nyt motivoitunutta Java-osaajaa rahahuollon järjestelmän kehitystehtäviin SOK:n tytäryhtiö Rekla Oy:lle. Jos olet aidosti kiinnostunut sovelluskehityksestä ja näet tässä tulevaisuutesi, niin olemme hyvin kiinnostuneita sinusta. Lue lisää ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Java-kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Rekla Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT

Java-kehittäjänä tulet vahvistamaan Reklan sisäistä kehitystiimiä, joka työskentelee laajasti rahapalvelujen parissa. Sinun vastuullasi on sovelluspuolen ylläpito ja kehitys eri projekteissa. Kanssasi työskentelee pieni ja erittäin osaava tiimi ja tiimissä on käytössä ketteriä kehitysmenetelmiä. Pystyt hyödyntämään tiimin tukea työssäsi mutta samalla saat myös itsenäistä vastuuta. Tehtävissäsi tulet hyödyntämään erityisesti Java EE:tä sekä SQL-tietokantoja. Toimenkuvasi tulee määrittymään ja muokkaantumaan tarkemmin huomioiden taustaasi sekä osaamistasi.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään eri teknologioiden parissa ja oppimaan uutta päivittäin sekä kehittämään uniikkia järjestelmää!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto tai opinnot loppusuoralla. Omaat vahvan Java-osaamisen ja aitoa kiinnostusta työskennellä Java-sovelluskehityksen parissa. Ideaalihakijallamme on aikaisempaa kokemusta Java EE:stä. Olet jo kartoittanut työkokemusta esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta. Järjestelmä, jonka parissa tulet työskentelemään, on tietokantapainotteinen, näin ollen tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää SQL-osaamista.

Työskentelet ongelmitta sekä tiimissä että itsenäisesti, toimit oma-aloitteisesti ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Et toivottavasti myöskään pelkää tuoda omia ideoitasi esille, sillä asiakasyrityksemme pitää niitä suuressa arvossa. Tämän lisäksi omaat innokkaan ja aktiivisen työotteen ja haluat kehittyä ohjelmoijana entistä paremmaksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

-IT-alan korkeakoulututkinto
-Hyvä Java-osaaminen sekä SQL-osaaminen
-Aikaisempaa työkokemusta alalta
-Innokas ja aktiivinen työote

Tämän lisäksi katsomme eduksi osaamisen seuraavista: Maria DB, Jira, Git, Maven, Vaadin ja Linux.

Valitulta henkilöltä edellytetään nuhteetonta taustaa (prosessissa edenneiden kohdalla tullaan tekemään turvallisuusselvitys sekä tarkistamaan luottotietot).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 12 kk
Paikka: Helsinki ja Vantaa
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 3.5.2017

HAE TÄSTÄ!

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Rekla Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille heidän tarpeitaan vastaavat käteisen rahahuollon ratkaisut. Rekla Oy tekee tiivistä yhteistyötä useiden alan eri toimijoiden kanssa ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja palvelujaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeita ja markkinassa tapahtuvia muutoksia vastaavaksi. Rekla Oy tarjoaa palveluita kattavasti koko Suomen alueella. Reklassa yhdistyvät pienen yrityksen nopeus ja ketteryys sekä ison yrityksen verkostot.