Java-painotteinen Back-End -kehittäjä Helsinkiin tai Kaarinaan

Etsimme opintojaan viimeistelevää tai vastavalmistunutta Back-End -kehittäjää työskentelemään erilaisten asiakasprojektien pariin asiakkaallemme Gateway Technolabs Oy:lle. Työ sopii erinomaisesti startup-henkiselle sovelluskehityksestä kiinnostuneelle Java-koodarille.

KUVAUS

Academic Work etsii osa- tai kokoaikaista Back-End -kehittäjää Helsinkiin tai Kaarinaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Gateway Technolabs -yrityksessä.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana erilaisia asiakasprojekteja, joissa tehtävänä on rakentaa sovelluksen loppupäätä Javalla.

Alussa työtehtävät painottuvat yhden konkreettisen projektin työstämiseen, jossa on mukana 2-4 muuta kokenutta henkilöä ja työskentely tapahtuu oman yrityksen tiloissa. Myöhemmin on mahdollista päästä mukaan useampaan projektiin, jossa voidaan työskennellä myös asiakkaan tiloissa. Uusimpana projektina asiakkaallamme on alkamassa julkisen terveydenhuollon lomakesovellushanke, jossa perinteiset lomakkeet tullaan digitalisoimaan.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Voit olla IT-alan opintojesi (AMK/yliopisto) loppupuolella, vasta valmistunut tai hieman jo työkokemusta omaava itseohjautuva koodari, jolla on kokemusta sovelluskehityksestä Javalla työn tai harrastuneisuuden kautta. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomea sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-IT-alan korkeakoulututkinto tai loppuvaiheen opiskelija
-Kokemusta Javasta ja Open Sourcesta
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito
-Startup-henkisyyttä ja itsenäinen työote

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on alan harrastuneisuutta tai työkokemusta, kiinnostusta SQL ja NoSQL -tietokannoista. Lisäksi kokemus modernista ohjelmistotuotannosta versio- tai konfiguraatiohallinnan, testiautomaatioiden tai jatkuvan integraation parista on eduksi. HUOM! Mainitsethan mahdolliset työnäytteet hakemuksessasi.

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/java-painotteinen-back-end-kehittaja-helsinkiin-tai-kaarinaan/14987592

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Osa-aikainen 15–22,5 h/vk tai kokoaikainen
Kesto: 12 kk. Mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen tämän jälkeen
Paikka: Helsinki tai Kaarina
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 4.5.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Gateway Technolabs Oy:lla me suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme yksilöllisiä ja korkealaatuisia ohjelmistoratkaisuja ja laadukasta ohjelmointia. Meidän avullamme asiakkaamme pystyvät parantamaan myyntiään tai tuotantoaan ja tarjoamaan omille asiakkailleen parempaa, nopeampaa ja tehokkaampaa palvelua – kustannustehokkaasti.