JavaScript Developer Tampereelle

Asiakasyrityksemme BearIT etsii nyt useampaa kokoaikaista JavaScript Developeria kasvavaan joukkoonsa. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta Reactista ja/tai Angularista sekä kiinnostusta työskennellä monipuolisten asiakasprojektien parissa? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista - saatat olla etsimämme henkilö!

KUVAUS

Academic Work etsii useampaa kokoaikaista JavaScript Developeria Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä BearIT Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet tekemään töitä 5-10 hengen ketterässä tiimissä, kerrallaan aina yhden laajemman asiakasprojektin parissa. Tulet työskentelemään pääasiallisesti asiakkaan tiloissa, jossa pääset keskittymään yhden tuotteen tai palvelun kehittämiseen pidemmällä aikavälillä vieden samalla omaa osaamistasi eteenpäin.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat oikeasti kehittää osaamistasi sekä päästä luomaan uutta modernien teknologioiden avulla merkittävien projektien parissa. Asiakkaamme kasvaa kovaa vauhtia ja etsii nyt osaajia tiimeihinsä Tampereelle.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta sekä aikaisempaa kokemusta Angularilla ja/tai Reactilla kehittämisestä joko töiden tai harrastuneisuuden kautta. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa, mistä syystä hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu työskennellä tiimissä ovat tärkeässä roolissa. Tuot rohkeasti omat ideasi esille ja ennen kaikkea haluat päästä syventämään osaamistasi ohjelmistokehityksen parissa. Puhut myös sujuvasti niin suomea, kuin englantiakin.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään sopiva koulutustausta
-Aikaisempaa kokemusta Reactista/Angularista
-Hyvät vuorovaikutustaidot sekä rohkeutta tuoda omia ideoita esille
-Ainainen halu oppia lisää!

Muistathan liittää mahdolliset työnäytteet (esim. Github) hakemukseesi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/javascript-developer-tampereelle/14995735 ! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Bear IT on vuonna 2013 perustettu digitaalinen ohjelmistotalo Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Heidän tuottamansa ratkaisut helpottavat asiakkaiden arkea ja tuovat todellista hyötyä. Bear IT:n ydinosaamista ovat konsultointi ja resursointi, mobiili- ja web-sovellukset, pilvipalvelut, paikkatieto sekä terveydenhuollon digitaalipalvelut.