Joensuun VALO 2009

Pitkän väännön jälkeen se saattaa sittenkin toteutua: perinteisten Linux Day -tapahtumien perillinen Joensuun VALO 2009 (http://pokat.org/valo2009). Ohjelma on vielä vähän auki, rahoitus vielä enemmän auki, ja sivustokin hieman vaiheessa - muusta markkinoinninsta puhumattakaan. Vaan eipähän voida syyttää, etteikö olisi yritetty…

Olli

Unohdin mainita, että se ilmoittautumislomake oikeasti toimii jo, joten siitä vaan ilmoittautumaan. Esiintyjäksi/avustajaksi täytyy valitettavasti ilmoittautua erikseen.

Ja palautetta sivuista otetaan toki mielellään vastaan. Vähän hankala toteutushan se on, mutta en jaksanut keksiä pyörää uudestaan, vaan - linjakkaasti tapahtuman teeman kanssa - hyödynsin valmista avointa mallia.

Olli

[quote=“Olli Räisänen, post:1, topic:653”]Pitkän väännön jälkeen se saattaa sittenkin toteutua: perinteisten Linux Day -tapahtumien perillinen Joensuun VALO 2009 (http://pokat.org/valo2009). Ohjelma on vielä vähän auki, rahoitus vielä enemmän auki, ja sivustokin hieman vaiheessa - muusta markkinoinninsta puhumattakaan. Vaan eipähän voida syyttää, etteikö olisi yritetty…

Olli[/quote]

Flug varmaan antaa tuollaiseen rahaa, miksei myös Coss.


Eero

Tapahtuma on takanapäin ja taisipa se hoitua mallikkaasti läpi muutamista viime hetken peruuntumisista, yms pienistä ongelmista selviten.
Paljon mielenkiintoista kuultavaa tuli seminaarin osalta ja jaossa oli ubuntu 9.04:sta ja valo-cd:tä halukkaille.
Ltsp-demo ympäristökin oli pyörimässä palvelimella ja 4:llä thin clientilla toteutettuna.
Muutamat tuntuivat filmaavankin osan puheista, joten jostain youtuben maailmasta saattaa löytyä näitäkin katsottavaksi.