Jr. Cloud Consultant IT-infrastruktuurin konsultointipalveluihin

Etsimme Junior Cloud Consultantia, jolla on hieman ohjelmointiosaamista sekä ymmärrystä pilviympäristöstä (AWS tai Google Cloud). Voit olla IT-alalle valmistumassa oleva tai vastavalmistunut pilviteknologioista kiinnostunut ja harrastunut juniori, joka etsii ensimmäistä tai toista työpaikkaansa tai on jo hieman työkokemusta omaava pilviosaaja.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Cloud Consultantia 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin! Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

Pilvet ja ICT-Infrastruktuuri eivät ole pelkästään tekniikkaa vaan jatkuvaa muutosta tekniikan kehittyessä. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden konsultointi ympäristöjen toteuttamisesta sekä projektien toteutus sovellustiimin kanssa. Tiimi tarjoaa palveluita monipuolisesti niin kotimaisille kuin monikansallisille yrityksille sekä julkisen sektorin asiakkaille. Työ on projektiluonteista, projektit kestävät viikosta kuukausiin.

Tarjottaviin palveluihin kuuluu olennaisesti

  • Pilvikonsultointipalvelut: AWS-pohjaiset työvälineet, Microsoft Office365, Azure, AzureAD, Google Cloud
  • Käyttäjäympäristön kehittäminen
  • Identiteetin ja pääsynhallinnan (IAM) konsultointi ja projektipalvelut

Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta opintojen, harrastusten tai työn kautta cloud–arkkitehtuureista. Voit olla IT-alalle valmistumassa oleva tai vastavalmistunut pilviteknologioista kiinnostunut ja harrastunut juniori, joka etsii ensimmäistä tai toista työpaikkaansa tai jo hieman työkokemusta omaava osaaja. Asiakkaamme on rekrytoimassa useita henkilöitä, joten sinun osaamiselle ja taustalle sopiva rooli löytyy varmasti!

Asiakkaalla on käytössä AWS ja Google Cloud Platform, joten edellytämme osaamista jommastakummasta ympäristöstä. Tämän lisäksi sinulla on sujuvat suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus, amk tai ylempi
  • Osaamista AWS tai Google Cloud Platform –ympäristöissä
  • Sujuva suomi ja hyvä englanti (kirjallinen sekä suullinen)
  • Ohjelmointiosaaminen nähdään isoksi eduksi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae paikkaa täältä: https://jobs.academicwork.fi/annons/jr-cloud-consultant-itinfrastruktuurin-konsultointipalveluiden-pariin/15015604

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 24.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

​Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Heillä on 68 000 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti ja Suomessa he työllistävät yli 3 200 henkilöä 17 paikkakunnalla. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!