Jr. DevOps konsultti, kokoaikainen tai osa-aikainen

Kiinnostaako tietoturva, pilvipalvelut ja DevOps? Kokemusta sinulla ei tarvitse olla, mutta jos mielenkiintosi kohdistuu näihin tulevaisuuden teemoihin, jatka lukemista! Cybercomilla voit tilanteesi mukaan työskennellä monimuotoisissa asiakasprojekteissa oman tilanteesi mukaan; joko koko- tai osa-aikaisesti. Tämä positio tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen hyödyntäen työnkiertoa, kokenutta tiimiä ja kiinnostavia asiakasprojekteja!

Kuvaus

Academic Work etsii osa- tai kokoaikaista Jr.DevOps konsulttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Cybercomille.

Työtehtävä

Valittu henkilö tulee työskentelemaan useassa asiakasprojektissa yhdessä kokeneen tiimin kera. Toimit Junior DevOps roolissa ja tehtävänäsi on toteuttaa arkkitehdin tekemiä suunnitelmia ja pienempiä kokonaisuuksia. Tehtäviin kuuluu muun muassa pienempiä operaatiotehtäviä, kuten käyttäjätunnuksien avausta ja oikeuksien hallintaa. Tämän lisäksi työtehtävät sisältävät pilvipalvelutyöskentelyä, kuten uusien toimintojen suunnittelua ja tekemistä, pilviympäristön ylläpitoa ja infran pystytystä.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Pilvipalvelutyöskentely
  • Useassa asiakasprojektissa apuna työskenteleminen
  • Operatiiviset tehtävät

Tämä tehtävä tarjoaa mainion mahdollisuuden tutustua laajasti DevOps toimintamalliin, tietoturvaan ja pilvipalveluiden maailmaan. Voit tehdä tätä työtä joko koko -tai osa-aikaisesti, riippuen opintojesi tilanteesta. Ja mikäli opintosi ovat kesken, mutta valmistut Cybercomilla työskennellessäsi saat palkinnoksi viikon palkallisen loman!

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on aidosti innostunut DevOpsista ja pilvipalveluratkaisuista. Oma kiinnostuksesi näyttäytyy esimerkiksi omina konttipohjaisina projekteina, esimerkiksi Dockerilla toteutettuna. Muita tiimissä käytettäviä teknologioita ja työkaluja ovat linux, azure, aws, continues integration, jenkins ja openshift. Koska tulet työskentelemään asiakasprojekteissa, tarvitset työssäsi ulospäinsuuntautuneen asenteen ja hyvät kommunikaatiotaidot.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Innostusta ja motivaatiota alaa kohtaan
  • Halu kehittää itseään ja oppia uutta

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on koodipuolelta kokemusta, esimerkiksi pythonilla tai javascriptilla.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika tai osa-aika

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Helsinki, keskusta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.11.18

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Cybercom (https://www.cybercom.com/) on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Muotoilemme, rakennamme ja huolehdimme digitaalisesta tulevaisuudesta. Meillä kaikilla on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan, minkä myötä työyhteisössämme vallitsee hauska, luova ja innostava ilmapiiri. Kehitämme huomisen digipalveluita jo tänään.

Cybercomissa työskentelee 1300 asiantuntijaa seitsemässä eri maassa. Suomessa meitä on n. 180 ja toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Asiakkaamme toimivat media-, teollisuus- ja energia-aloilla sekä julkisella sektorilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa Alma Media, MTV, KONE, Outotec, Sandvik, Opetushallitus ja Väestörekisterikeskus

Cybercom on perustettu vuonna 1995. Olemme osa Cybercom Group -konsernia. Cybercom Finlandille on myönnetty ISO 9001:2008 -sertifikaatti ja se kattaa ohjelmistokehitys-, testaus- sekä ylläpitopalvelut Helsingissä ja Tampereella.

Lisää voi lukea esim https://www.cybercom.com/fi/Suomi/mita-me-teemme/