Jr. IT-Projektikoordinaattori

Etsimme vastavalmistunutta tai valmistumassa olevaa IT-alan osaajaa työskentelemään monipuolisissa IT-projektihallinnan tehtävissä. Jos sinulla on perusosaamista sovelluskehityksestä ja ketteristä menetelmistä ja haluat kasvaa esimerkiksi IT-projektipäälliköksi kansainvälisessä toimintaympäristössä, jatka lukemista!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaisia Jr. IT-projektikoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä työskentelet tiimissä, joka tuottaa järjestelmä- ja tukipalveluita vakuutus- ja finanssialan toimijoille. Työllistyt osaksi järjestelmäkehitysprojektia, jossa toteutetaan finanssi-alan uusia säädöksiä järjestelmiin. Työskentelet niin yrityksen asiakkaiden, ulkoisten yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten sidosryhmien, kuten kehittäjien ja offshore -kumppaneiden kanssa.

Pääasiallinen työtehtäväsi on projektien työvaiheiden koordinointi kehitysympäristöissä ja tyypillisiä tehtäviäsi ovat:

  • aktiivinen osallistuminen kehitystiimien viikoittaiseen toimintaan, kuten Scrum-palavereihin
  • tiedonkeruu kehitysprojektien vaiheista ja tarpeista
  • kehitysympäristöjen käytön aikataulutus ja koordinointi keräämäsi tiedon pohjalta

Pääset tutustumaan monipuoliseen tekniseen sovellusalueeseen, jossa hyödynnettäviä teknologioita ovat mm. Javascript, Java, .NET, IBM DB6, MS SQL sekä muut relaatiotietokannat.

IT-projektinhallinnasta kiinnostuneelle henkilölle tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä työympäristössä. Todistaessasi taitosi vastuualueesi voivat laajentua esimerkiksi projektipäällikkö-rooliin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto sekä halu kehittyä IT-projektihallinnan ammattilaiseksi. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä insinööri. Sinulla on opintojen puolelta hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä ja ketteristä menetelmistä. Lisäksi sinulla on projektihallinnallista kokemusta esimerkiksi vapaa-ajan harrastustoiminnasta. Esimerkiksi ainejärjestötoiminta tai johtajakokemus harrastustoiminnan kautta on suuri etu!

Olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tekijä, joka toimii hyvin niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Et toivottavasti myöskään pelkää tuoda omia ideoitasi esille, sillä asiakasyrityksemme pitää niitä suuressa arvossa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva IT-alan korkeakoulutausta
  • Hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä ja ketteristä menetelmistä
  • Projektihallinnallista kokemusta esimerkiksi vapaa-ajan harrastustoiminnasta
  • Sujuva suomen ja englannin kielten taito
  • Hyvät yhteistyötaidot sekä oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen asenne

Arvostamme IT-alan työkokemusta esimerkiksi kesätöistä. Uskomme kuitenkin vahvasti, että tekniset taidot ovat opittavissa ja että tärkeintä on aito kehittymishalu ja omaksumiskyky.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään toukokuun alussa

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 6 kk, jatkosta keskustellaan työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 31.3.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on kansainvälinen IT-talo, joka tuottaa sovellusylläpito- ja projektipalveluita pankkialalle. Sen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Nyt asiakkaamme etsii innokkaita tulevaisuuden tekijöitä ammattimaisen joukkonsa vahvistukseksi.