Jr. IT-Projektipäällikkö/IT-projektipäällikkö Siemensille kehittämään liikkumisen tottumuksia, Espoo

Liikenne ja liikkuminen elää tällä hetkellä murroksessa digitalisaation myötä. Siemens on vahvasti mukana muuttamassa liikkumisen tottumuksia ja etsiikin tällä hetkellä Mobility-divisioonaansa Jr. IT-projektipäällikköä/IT-projektipäällikköä asiakasrajapintaan. Työtehtävien vaativuus määriytyy valittavan henkilön mukaan. Mikäli sinulta löytyy hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä, omaat myyntihenkisen asenteen ja haluat kehittyä projektinhallinnan ammattilaiseksi, tämä saattaa olla paikkasi. Tule mukaan muuttamaan monipuolisia liikkuvuuden integrointiprosesseja maanlaajuisesti yhdessä kovatasoisen tiimin kanssa.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Jr. IT-Projektipäällikköä/IT-projektipäällikköä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Siemens Osakeyhtiö.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä työskentelet osana Siemensin Mobility -divisioonaa, joka huolehtii yhteiskunnallisesti siitä, että ihmisten ja tavaroiden kuljettaminen rautateitse ja maanteitse on tehokasta ja integroitua. Tulet työskentelemään hankekohtaisesti monipuolisten digitaalisten palveluiden kehittämisen parissa asiakasrajapinnassa. Mikäli sinulta löytyy jo kokemusta vastaavista töistä, pääset haastamaan itseäsi oman osaamistaustasi tasoisissa tehtävissä.

Tehtävänkuvaasi kuuluu asiakasprojektien myynti, määrittely ja hallinta. Työskentelet yhteistyössä sekä ulkoisten asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, kuin sisäisten sidosryhmienkin kanssa. Pääset mukaan myös kehittämään muun tiimin kanssa Siemensin palvelutarjontaa. Hankkeissa käytetään pääasiassa Web Service -työkaluja.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Asiakasprojektien myynti, määrittely ja hallinta
  • Yhteistyö ja koordinointi eri sidosryhmien kanssa
  • Siemensin palvelutarjonnan kehittämiseen osallistuminen

Tehtävä sopii sinulle joka innostut myyntityöstä ja hallitset myös ohjelmointia. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä IT-projektinhallinnan ammattilaiseksi.

VAATIMUKSET

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto ja haluat kehittyä alan projektihallinnan ammattilaiseksi. Nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa, omaat hyvää bisnesälyä ja innostut eri liiketoimintamallien kehittämisestä. Olet vahva tiimipelaaja, ja sinulla on kokemusta projektinhallintatehtävistä työelämässä tai vapaa-ajan harrastuneisuuden kautta. Sinulla on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva koulutustausta ja hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä
  • Vahvat yhteistyötaidot eri sidosryhmien kanssa
  • Myyntihenkinen asenne
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös ohjelmointitaidot ja kokemus vastaavista työtehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Tarvonsalmenkatu, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.5.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa “ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla “Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.
Hae työpaikkaa tääktä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-it-projektipaallikko-it-projektipaallikko-siemensille-kehittamaan-liikkumisen-tottumuksia-espoo/15007148

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen mailto:esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
(https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi)

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa http://www.academicwork.fi/.

YRITYSKUVAUS

http://www.siemens.com toimittaa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Yhtiön teknologiaratkaisut edistävät kestävää energiantuotantoa, älykästä energiajärjestelmää, tehokasta liikennettä sekä kilpailukykyistä teollisuutta. Siemensin kansainväliset huippuinnovaatiot ja paikallinen osaaminen rakentavat asiakkaiden, teollisuuden ja yhteiskunnan menestystä Suomessa.

Siemens Osakeyhtiö toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa paikallisten aluetoimistojen kautta.