Jr. Järjestelmäasiantuntija Espooseen!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Oy Transmeri Ab:lle kokoaikaista Jr. Järjestelmäasiantuntijaa Espooseen! Onko sinulla aikaisempaa kokemusta IT-lähitukitehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta sekä halua kehittää osaamistasi mielenkiintoisella alalla? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Järjestelmäasiantuntijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Oy Transmeri Ab.

TYÖTEHTÄVÄT
Jr. Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä pääset toimimaan laaja-alaisesti tietohallinnon operatiivisten tehtävien sekä IT-lähitukitehtävien parissa. Tulet toimimaan osana pienempää tiimiä, mutta työnkuvaasi kuuluu myös läsnäolo yrityksen muissa toimipisteissä pääkaupunkiseudulla. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu mm.

Uusien tietokoneiden, tablettien, puhelinten ja puhelinliittymien tilaaminen ja käyttöönotto sekä näiden laitteiden elinkaaren hallinta ja laiterekisterin ylläpito
Erikoisohjelmien tuki ja asentaminen sekä lisenssien hallinta
Tulostimien ja tarratulostimien sekä muiden monitoimilaitteiden tuki yhdessä (ulkoistettujen) tukikumppanien kanssa
Konsernin tytäryhtiöiden tuki 2. tason ongelmanratkaisussa
Yhteistyökumppaneiden välisen toiminnan koordinointi haastavassa ongelmanratkaisussa
Osallistuminen IT-infrastruktuuriyhteistyökumppaneiden seurantakokouksiin
Palvelinten hälytyksiin reagoiminen ja tarvittaessa palvelinten ohjelmistopäivitysten asentaminen (yhdessä) yhteistyökumppaneiden kanssa (sovellusosaaminen)
Osallistuminen yrityskauppojen yhteydessä, muutoissa, ym. tapahtuviin integraatioihin, käyttöönottoihin, asennuksiin ja muutoksiin
Tarvittaessa henkilöstön IT-koulutusten järjestäminen ja opastaminen
Laskujen tarkastaminen ja tiliöinti
Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi mielenkiintoisella toimialalla. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jatkoon määräaikaisuuden päätyttyä!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä mielellään aikaisempaa kokemusta IT-tuesta esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta. Kokemustakin tärkeämpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta sekä halua oppia uutta! Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta tuoda omia ideoitaan ja ajatuksiaan esille. Tämän lisäksi puhut sujuvasti suomea ja englantia sekä sinulla on B-ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään sopiva koulutustausta
Aikaisempaa kokemusta IT-tuesta esimerkiksi töiden tai harjoittelun kautta
Hyvät vuorovaikutustaidot sekä intoa oppia uutta
Sujuva suomen sekä englannin kielitaito
B-ajokortti
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta serveri- ja/tai infraympäristössä toimimisesta sekä laitteiden asennuksesta (tietokoneet, tulostimet). Myös oma auto nähdään etuna tähän tehtävään.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.3.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-jarjestelmaasiantuntija-espooseen/15003370

Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Oy Transmeri Ab on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Oy Transmeri Ab maahantuo ja markkinoi päivittäistuotteita ja kosmetiikkaa Suomessa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto on noin 38 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 90 henkilöä.