Jr.Järjestelmäasiantuntija tutustumaan tietoturvan saloihin

Oletko tietoturvasta kiinnostunut IT-alan opiskelija, joka etsii huikeata alkua urallesi? Haluatko päästä kurkistamaan mielenkiintoiseen toimintaympäristöön, jossa hakkereiden legioona valmistelee hyökkäyksiä? Silverskin etsii joukkoonsa Jr. Järjestelmäasiantuntijaa tukemaan tietoturva-asiantuntijoita heidän työssään. Monipuoliset ylläpito- sekä kehitystehtävät odottavat innokasta sekä omatoimista tekijää. Tutustu tarkemmin työnkuvaan sekä asiakasyritykseemme alta!

KUVAUS

Academic Work etsii Jr. Järjestelmäasiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Silverskin Information Security Oy:ssä.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä mahdollistat päivittäisten rutiinien pyörimisen toimistolla Jr. Järjestelmäasiantuntijan monipuolisessa roolissa. Tehtäviisi kuuluu sisäisissä ylläpidon tehtävissä toimiminen sekä kehitystyö. Toimit sekä lähityö- että etätyöratkaisujen parissa sisältäen esimerkiksi asennustehtäviä ja pilvipalveluiden parissa toimimista. Olet valmis tarttumaan toimeen eri ongelmatilanteisiin ja toimintamallien sekä työkalujen kehitys kiinnostaa sinua.

Silverskin toimii kyberturvallisuuden parissa opettaen organisaatiot puolustautumaan puskemalla ne ulos mukavuusalueeltaan ja varustamalla ne viimeisimpiä kyberuhkia vastaan. Tehtävä sopii sinulle, joka haluaa mukaan jatkuvan oppimisen ilmapiiriin noin 20 henkilön tiimiin. Osaamisesi kasvaessa voit myöskin päästä ottamaan lisävastuuta haastavimmista tehtävistä. Tehtävän tuntimäärä on joustavasti sovittavissa, ajatuksena noin 20-37,5h/vko riippuen lomakausista ja omasta opintotilanteestasi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tietotekniikan korkeakouluopinnot vaiheessa, voit myöskin olla alkuvaiheen opiskelija. Olet kuitenkin jo päässyt kerryttämään ymmärrystä erityisesti Linuxista ja palvelimista. Kuulemme mielellämme kiinnostuksistasi ja omista projekteistasi, joten avaathan näitä hakukirjeessäsi. Odotus ei ole, että hallitset jo kaiken vaan uskomme, että tekemällä oppii. Työotteeltasi olet proaktiivinen sekä oppimishaluinen ja näet helposti tilanteiden kokonaiskuvan. Tuot rohkeasti esiin omia ideoitasi tiimille ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva tietotekniikan korkeakoulutausta

  • Ymmärrystä Linuxista ja palvelimista

  • Proaktiivinen ja oppimishaluinen työote

  • Rohkea tapa ideoida ja kehittää asioita eteenpäin

  • Sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Lähetä hakemuksesi sisään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Huomioithan, että rekrytointiprosessissa edenneille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Sopimuksen mukaan 20-37,5h/vko

Kesto: 31.12.2019 asti, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Hae täältä: https://www.academicwork.fi/annons/jr-jarjestelmaasiantuntija-tutustumaan-tietoturvan-saloihin/15014447?preview=1

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen eso03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Silverskin Information Security Oy – We are the Cyber Attack Company!

Silverskin on hakkereiden legioona, jonka tehtävänä on tehdä maailmasta turvallisempi paikka liiketoiminnalle. Hyökkäämällä paljastamme organisaatioiden puolustuksen tason ja autamme yrityksiä varustautumaan kyberuhkia vastaan. Ajattelemme kuin kriminaalit mutta olemme hyvällä asialla ja meillä on lupa toimia. Heimomme jäsenet ovat kiinnostuneita ja kokeilunhaluisia erilaisia tietoturva-asioita kohtaan. Näihin yhdistyy ongelmanratkaisutaito, looginen ajattelu sekä korkea etiikka. Olemme tiivis heimo itsenäisiä toimijoita, jotka uskovat itsensä haastamiseen ja jatkuvaan oppimiseen.