Jr. Java Developer puolustus- ja turvallisuusalalle Tampereelle

Etsimme asiakasyrityksellemme Combitech Oy:lle Jr. Java Developeria vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle innokkaalle tekijälle, jolla on halua kasvaa tulevaisuudessa ohjelmointialan ammattilaiseksi. Mikäli tunnistit itsesi, niin jatka lukemista ja hae tehtävää jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Java Developeria Tampereelle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Combitech Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään puolustusvoimien räätälöintiprojekteissa. Projektit sisältävät uusien ominaisuuksien kehittämistä sekä vanhojen ominaisuuksien ylläpitoa ja hiomista. Tulet työskentelemään pääasiallisesti Javalla ja oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus erikoistua joko desktop-sovellusten tai selainpohjaisten projektien kehittämiseen. Kaiken kaikkiaan toimistolla työskentelee kolmisenkymmentä tulevaa kollegaasi, mutta projektikohtaisesti tulet toimimaan n. 4-6 hengen tiimeissä.

Tiimissä on käytössä seuraavat teknologiat: JSF, Primefaces, JavaFX, REST, Spring ja Oracle. Työnkuvaan kuuluvia menetelmiä sekä työkaluja ovat muun muassa: Ketterät Menetelmät, JIRA, Confluence, GIT ja Maven.

Tehtävä sopii sinulle, jos olet innostunut ohjelmistokehittämisestä ja haluat päästä näyttämään taitosi mielenkiintoisen projektien parissa! Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä Java-ohjelmoinnin ammattilaisena.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on IT-alan koulutustausta (AMK/Yliopisto) sekä osaamista Javasta esimerkiksi opintojen tai harrastuneisuuden kautta. Nautit vastuusta, tuot mielelläsi omia ideoitasi esiin ja sinulla on selkeä visio siitä, mihin suuntaan haluat osaamistasi kehittää. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista työskentelytapaa sekä hyviä tiimityötaitoja. Lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Hyvä Java-osaaminen
  • Oma-aloitteinen työskentelyote
  • Innostusta ohjelmistokehitystä kohtaan
  • Hyvät tiimityötaidot
  • Sujuva englannin kielen osaaminen
    Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista sekä osaamista seuraavista: JSF, Primefaces, JavaFX, REST, Spring, Oracle, Jira, GIT, Confluence, Maven.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-java-developer-puolustus-ja-turvallisuusalalle-tampereelle/15001727

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.2.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Combitech on turvallisuus- ja tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys, joka työllistää Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Säkylässä noin 70 turvallisuusalan huippuasiantuntijaa. Combitech rakentaa turvallisuutta yhteistyössä asiakkaittensa kanssa tarjoamalla ohjelmisto- ja turvallisuusratkaisuja, turvallisuuskonsultointia, tietoliikenne- ja järjestelmäratkaisuja sekä järjestelmäintegraatioita. Combitech Oy on turvallisuuskonserni Saab AB:n omistama yritys.