Jr. Java Developer (tulevaisuuden full-stack) web-kehityksen pariin Helsinkiin

​Oletko urasi alkuvaiheessa oleva webbikehityksen ammattilainen, keneltä Javan käyttö sujuu sulavasti? Etsimme asiakasyrityksellemme Ch5 Finland:lle Jr. Java Developeria, jolta löytyy palava halu oppia ja kehittyä alansa ammattilaiseksi. Jos sinulla on jo jonkin verran ohjelmointikokemusta Javasta, esimerkiksi omista projekteista tai työharjoittelusta, ja haluat oppia uusia teknologioita, voi tämä olla juuri sinun unelmatyöpaikkasi! Ch5:lla pääset mukaan monipuolisiin ja vaihteleviin asiakasprojekteihin, ja tämän lisäksi pääset osaksi mahtavaa tiimiä! Lue heti lisää ja lähetä hakemus mahdollisimman pian.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Java Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Yrityksessä Ch5.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kehittäjänä monipuolisten ja haastavien verkkopalveluprojektien parissa. Tulet olemaan osana luovaa tuotantotiimiä ja pääset mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään mielenkiintoisia ja vaihtelevia asiakasprojekteja. Pääsääntöisesti pääset toteuttamaan näitä projekteja Javaa käyttäen, mutta jos sinulla on jo kokemusta esimerkiksi HTML:stä, CSS:stä tai JavaScriptistä, katsotaan tämä eduksi. Sinulla on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan uusia teknologioita ja koko tiimi tukee sinua oppimisessa ja kehittymisessä. Työssä pääset myös toimimaan asiakasrajapinnassa, sillä työhön sisältyy jonkin verran kommunikaatiota ja tapaamisia asiakkaiden kanssa. Tiimissä, jonka osaksi pääset, on sekä junior- että seniortason osaajia, mikä varmistaa sekä sen että saat kattavan perehdytyksen työhön, ja että apu löytyy aina läheltä.

Tehtävässä pääset kehittymään webbikehityksen ammattilaiseksi kehittymistä tukevassa moniprojektiympäristössä ja sinulla on myös mahdollisuus muokata toimenkuvaa oman kiinnostuksesi mukaisesti. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi sinulle, joka haluat kehittyä Fullstack-osaajaksi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tutkinto ja Java-ohjelmointikokemusta. Tämän ohjelmointikokemuksen olet kerryttänyt joko sekä koulusta että omista projekteista tai esimerkiksi työkokemuksen kautta. Omaat hyvät kommunikaatiotaidot ja asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontaista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista. Olet järjestelmällinen ja kykenet työskentelemään myös paineen alla. Tiimissä työskentely on sinulle luontaista, ja itsenäisesti työskentely sujuu sinulta vähintäänkin yhtä hyvin. Tehtävässä menestymistä tukee myös taito suunnitella, testata ja dokumentoida.

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta tai ymmärrystä sisällönhallintajärjestelmistä. Seuraavista teknologioista on hyötyä, vaikka ne eivät ole ehdottomia vaatimuksia: J2EE, JSP, JSTL, xHTML, CSS, JavaScript, JavaScriptin käyttöliittymäkirjastot, AJAX, Apache, Tomcat, PostgreSQL, MySQL, PHP, HTML5, Lucene, Jenkins, Liferay, OSGi tai Maven.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37,5 h/viikko

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Kuortaneenkatu 5, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.8.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
​Ch5 Finland kehittää ja ylläpitää verkkopalveluita yrityksille, yhteisöille ja julkishallinnolle. Ch5 on osa Planeetta Internet Oy:tä.

Voit tutustua Ch5 Finlandin toimintaan tarkemmin tästä linkistä. (https://www.ch5finland.com) ja Planeetan palveluihin tarkemmin tästä linkistä. (https://www.planeetta.fi).

Planeetta Internet Oy on vuonna 2002 perustettu verkkopalveluiden ylläpidon asiantuntijayritys. Ylläpidämme ja valvomme yli 15 000 suomalaisen yritysasiakkaan verkkopalveluja niin omissa konesaleissamme kuin julkisessa pilvessä. Teemme töitä vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri, jotta asiakkaidemme liiketoiminta internetissä pysyisi käynnissä.

Palveluiden parissa työskentelee noin 50 asiantuntijaa Helsingissä, Turussa, Joensuussa ja Rovaniemellä. Vuonna 2017 palveluidemme liikevaihto oli 5 MEUR.

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-java-developer-tulevaisuuden-fullstack-webkehityksen-pariin-helsinkiin/15012182