Jr. Javascript-kehittäjä Lahteen

Oletko urasi alkutaipaleella oleva mobiilikehityksestä kiinnostunut JavaScript-osaaja, joka haluaa kehittää omaa osaamistaan ja kasvaa yrityksen sisällä? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mobiilikehityksen parissa, joustavat työajat sekä mahdollisuuden kehittyä full stack -osaajaksi. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo heti ensi viikolla!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista JavaScript-osaajaa Lahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Lahti Precision Oy.

TYÖTEHTÄVÄ
Tulet osaksi innovatiivisen tuotekehityksen tiimiä, joka kehittää verkkopalvelua nimeltä mScales . Saat työhön kattavan perehdytyksen, sillä tiimiisi kuuluu kokeneita ohjelmistokehittäjiä, joiden kanssa pääset työskentelemään ja joiden avulla pääset kehittämään omaa osaamistasi.

Työssä käytetään nykyaikaisia teknologioita ja pääset työskentelemään muun muassa mobiili- ja pilvipalvelujen parissa. Työtä tehdään start-up henkisessä tiivissä tuotekehitystiimissä, jossa pääset oppimaan alan konkareilta ja kehittymään koko potentiaaliisi.

Työssä käytettävät teknologiat, jotka opit työn ohessa: Node.js, PostgreSql, AngularJS, Ionic Framework, Robot Framework, Docker, Rancher, Jenkins, RabbirMQ, Debian, mikropalveluarkkitehtuurit

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Odotamme sinulta soveltuvaa tietoteknistä koulutustaustaa ja hieman aikaisempaa työkokemusta alalta. Odotamme myös, että sinulta löytyy JavaScript ja Node.js kokemusta. Pitkää työhistoriaa tärkeämpää kuitenkin on, että sinulla on kiinnostus mobiili- ja pilvipalveluja kohtaan ja halu päästä kehittämään itseäsi. Työssä menetyäksesi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvää oppimiskykyä.

TARJOAMME SINULLE:

  • Mielenkiintoisen tehtävänkuvan nykyaikaisten teknologioiden parissa
  • Hyvät kehittymismahdollisuudet
  • Joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut
  • Hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 12 kk, työsuhteen aikana mahdollisuus rekrytoitua yritykseen

Paikka: Lahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.8.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Lahti Precision on Pohjoismaiden johtava asiantuntija teollisuuden vaativien punnitus- ja annostusjärjestelmien toimittajana. Yhtiö on kansainvälisesti merkittävimpiä laastitehtaiden toimittajia. Vaakojen valmistus aloitettiin Lahdessa jo vuonna 1914. Lahti Precisionin tarjoamaan kuuluvat vaa’at, irtomateriaalien käsittely- ja annostuslaitteet, lamellikuljettimet ja sekoituslaitteet prosessiteollisuudelle, punnituskomponentit, punnitusautomaatio ja punnitustiedon hallintajärjestelmät sekä elinkaaripalvelut asiakkailleen kuten varaosat, huolto-, kalibrointi- ja varmennuspalvelut. Laastiteollisuudelle Lahti Precision toimittaa kokonaisia prosessilaitoksia, osaprosesseja tai laitosten komponentteja.

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-javascript-kehittaja-lahteen/15012434