Jr. kehittäjä (2)

Oletko tuore IT-lupaus, joka etsii työtä front-end -teknologioiden ja ohjelmistokehityksen parissa? Etsimme asiakkaallemme 1-2 Jr. kehittäjää Espooseen!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kahta Jr. kehittäjää Espooseen! Kyseessä on kokoaikainen työsuhde.

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä kokeneempien ohjelmistokehittäjien rinnalla erilaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa, esimerkiksi taloushallinnon sovelluksen suunnittelussa. Työssäsi hyödynnät erityisesti web-teknologioita, mutta myös Java ja C# ovat mahdollisia työkalujasi. Työskentely tapahtuu ketteriä menetelmiä noudattaen ja pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tehtävä tarjoaa ohjelmistokehityksestä kiinnostuneelle IT- alan tulevaisuuden ammattilaiselle loistavan mahdollisuuden näyttää kykynsä työelämässä. Matalan organisaatiorakenteen ansiosta sinulla on myös mahdollisuus aidosti vaikuttaa yrityksen menestykseen ja omaan kehitykseesi.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus. Koulutusta tärkeämpää on kuitenkin osaamisesi: odotamme sinulta osaamista web-teknologioista (HTML5, JavaScript, CSS). Jos sinulla on lisäksi osaamista Java/ C# -ohjelmoinnista ja tunnet Angular.JS ja JavaScript -kehyksiä, vielä parempi!

Ennen kaikkea etsimme tiimiimme oikeaa henkilöä: olet yhteistyökykyinen ja aidosti ohjelmistokehityksestä kiinnostunut tyyppi, joka haluaa oppia uutta. Tutustummekin mielellämme esimerkiksi harrastusprojekteihisi ohjelmoinnin saralta.

Olet siis etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • soveltuva opintotausta (esim. IT-tradenomi, insinööri tai DI)

  • osaamista web-teknologioista (HTML5, Javascript, CSS) sekä mielellään myös Java/ C# -ohjelmoinnista ja Angular.JS ja JavaScript -kehyksistä

  • kehittymishaluinen ja innokas asenne työhön

  • hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kyky työskennellä myös itsenäisesti

  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: 02600, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.1.2014

Hae tehtävään: https://www.academicwork.fi/jobad/jr-kehittaja-2/14953738

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Sysart on suomalainen IT-palveluyritys, joka toteutta liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja sekä suuria IT-projekteja yritysten ja julkisen puolen tarpeisiin. Yrityksellä on toimipiste sekä Espoossa että Oulussa.