Jr. Linux-asiantuntija kasvamaan pelialan yritykseen

Oletko vastavalmistunut IT-alan osaaja ja etsit mahdollisuutta päästä tehtäviin yritykseen, jossa voit kasvattaa ammattitaitoasi? Onko sinulla osaamista Linux-käyttöjärjestelmästä sekä kiinnostusta toimia järjestelmäylläpidon parissa rennossa ja pienessä työporukassa? Jos vastasit kyllä, tämä saattaa olla mahdollisuutesi. Etsimme nimittäin tällä hetkellä asiakkaallemme Air Dice Oy:lle kokoaikaista Jr. Linux-asiantuntijaa. Mikäli olet tekijämme, haethan paikkaa välittömästi!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Linux-asiantuntijaa Helsinkiin! Myös osa-aikaisuus on tarvittaessa mahdollista.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Air Dice Oy.

TYÖTEHTÄVÄT
Jr. Linux-asiantuntijan roolissa pääset osaksi 10 hengen tiimiä, joka koostuu kokeneemmista tekijöistä, jotka työskentelevät ohjelmistokehityksen parissa. Sinun pääasiallisena tehtävänä on palvelinten sekä IT-infrastruktuurin ylläpito ja kehitys. Sillä tulet itsenäisesti ottamaan vastuuta serverien ylläpidosta ja asennuksesta, on itseohjautuva asenne on tärkeä. Tämän lisäksi pääset työskentelemään järjestelmien sekä komponenttien asennusten, monitoroinnin ja tuen parissa. Tehtävä sopii sinulle, jolla on harrastuneisuutta tietokoneiden parista ja halua soveltaa tätä osaamista työelämässä. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen vakavaraisessa pelialan yrityksessä. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollista kasvattaa omaa vastuualuettasi osaamisesi ja kykyjesi mukaan.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on IT-alan koulutustausta sekä aikaisempaa kokemusta tai harrastuneisuutta tietokoneiden ja servereiden ylläpidon parista. Tärkeintä ei kuitenkaan ole koulutuksesi, vaan osaamisesi Linuxin parista. Nautit vastuusta, tuot mielelläsi omia ideoitasi esiin sekä tykkäät työskennellä tiimissä. Lisäksi sinulla on erinomaiset taidot Linux-ylläpidosta ja perusymmärrystä tietokannoista (SQL). Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Suomen lisäksi edellytämme, että pystyt myös työskentelemään englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

-tehtävään soveltuva koulutustausta
-vankkaa osaamista Linux-ylläpidosta
-perusosaamista tietokannoista (SQL)
-itseohjautuva ja vastuuntuntoinen työskentelytapa
-aitoa intoa kehittyä alan ammattilaiseksi
-sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika, osa-aikaisuudesta voidaan neuvotella tarpeen vaatiessa

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki, Hämeentie 19

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 01.03.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Air Dice Oy on yksi johtavista yrityksistä rahapelien kentässä ja he tarjoavat kattavan valikoiman pelialan tuotteita asiakkailleen. Yritys on perustettu vuonna 2002, ja toiminta jatkaa vakaata kasvuaan. Yrityksen tuotteissa keskitytään erinomaisiin visuaalisiin sekä käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin. Air Dicen missiona on tarjota rahapelien kentässä uudenlaisia ideoita, jotka tarjoavat käyttäjille rutkasti enemmän viihdyttäviä kokemuksia kuin muut toimijat. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Kalliossa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.